[single_post_category_name]

Dit horoskop: November

ChriChri-Scopes – dit månedlige horoskop!

Vores horoskoper er lavet af den clairvoyante astrolog og coach Lykke Larsen. Lykke er chefredaktør på kvindetid.dk, hvor hun skriver om astrologi og laver personlige årshoroskoper ud fra dit fødested- og tidspunkt. Synes du også, at det kunne være sjovt med et personligt årshoroskop, kan du se mere her.

Er du nysgerrig på, hvordan lige netop dit 2018 bliver? I ‘Dit 2018‘ på ChriChriTV får du en helt særlig guide baseret på dit stjernetegn, lavet af den dygtige clairvoyant Diane Aurora Soa. Husk også at du kan se endnu flere spændende programmer på chrichritv.dk og YouSee Tv & Film-appen, på YouSee Tv-boksen eller på tv.yousee.dk

Dit november-horoskop: Vædderen 

VÆDDER

Der er virkelig god fokus på mål og arbejde. Er du struktureret og bruger tid på dine opgaver, vil du få stor succes. Du føler dig meget mere i balance og mere rolig, end du har gjort længe. Selvom du har travlt, er du i stand til at styre din stress. Du skal passe på dine penge, du foretager for mange impulskøb.

KÆRLIGHEDSHOROSKOP

Har der været uenigheder mellem dig og din partner, vil du nu være i stand til at få dem løst. Det er vigtigt, at du lytter, du kan nemlig blive for utålmodig. I vil være i stand til at genfinde harmonien og kærligheden. Hvis du er single, bliver det en spændende måned, især efter den 16. vil der være masser af spænding og romantik i luften. En gammel flamme kan atter dukke op i dit liv, men skal det blive seriøst, må I være åbne og tale om tingene.

Din bedste veninde er: Jomfru

Din bedste flirt er: Tvilling eller Vædder

TYR

Brug tid på at planlægge, det kommer nemlig snart til at gå rigtig hurtigt. Du er i stand til at arbejde hård, men det hjælper ikke, hvis du ikke har øjne for det store billede. Gør også status, er du på rette vej, den vej der gør dig lykkelig? Du har brug for at trække dig tilbage ind i mellem, brug for ro.

KÆRLIGHEDSHOROSKOP

Der er en dejlig fokus på parforhold og kærlighed. Din partner gør dig glad, og I kan foretage jer mange spændende ting sammen. Hvis det er muligt så tag væk på en forlænget weekend, det vil bringer harmoni, og I får mulighed for at tale om og lægge fælles, fremtidige planer. Hvis du er single, så vær ekstra social, gå på dates og se, hvad du kan finde af spændende muligheder. Der er ingen tvivl om, at de er derude, og det bliver romantisk.

Din bedste veninde er: Vandbærer

Din bedste flirt er: Skorpion eller Krebs 

TVILLING

Du er hurtig til at lære nye ting, så vær ikke bange for at prøve noget andet. Du vil have stor fokus på dine mål, og du opnår det, du vil arbejdsmæssigt. Din energi er høj, og der er ikke mange, der kan følge med i dit tempo, så det skal du ikke forvente. Brug din intuition, den vil ikke svigte dig, hvis du lytter.

KÆRLIGHEDSHOROSKOP

Du nyder at flirte, derfor bliver det også en dejlig måned for dig, der er single. Du møder spændende, potentielle partnere, hvor du færdes til dagligt, og nyder at tale med mennesker, du ikke kender. Sidste halvdel af måneden bliver bedst. Har du en partner, er I gode til at hjælpe hinanden og til hver især at tage ansvar. I har et stærkt fundament, og I forstår at arbejde sammen mod fælles mål. Tag jer tid til også at have det sjovt og vær lidt impulsive.

Din bedste veninde er: Stenbukken

Din bedste flirt er: Vægt og Løve

KREBS

Selvom der vil være udfordringer på dit daglige arbejde, nyder du at få en snak med dine kollegaer, og samtidig vil du få udvidet dine arbejdsområder. Du kan også få nye projekter, der er meget spændende. Hvis du har brug for det, så søg hjælp og vejledning hos en med mere erfaring end dig, det får dig langt.

KÆRLIGHEDSHOROSKOP

Hvis du ikke er i et forhold, er du ikke let at tilfredsstille. Du ønsker seriøsitet, og en partner du kan respektere. Samtidig skal du føle jorden ryste under dine fødder, når denne viser sig. Der vil være en, der kan slippe gennem dit kritiske blik, men du skal selv tage det første skridt. Her du en partner, så vil I få en aktiv og spændende måned. I fungerer godt sammen i det daglige, hvis I bare undlader at hænge jer i ubetydelige detaljer.

Din bedste veninde er: Løve

Din bedste flirt er: Tyr og Skorpion 

Dit december horoskop: Løven

LØVE

Der må gerne ske lidt nyt, ellers kommer du til at kede dig. Nye projekter kommer godt fra start, så hold dig ikke tilbage. Du har det bedst, når du selv bestemmer og kan sætte tempoet, men husk også at lytte til andres ideer. Du vil blive inspireret, og finde nye løsninger, som du ellers ikke var kommet i tanker om.

KÆRLIGHEDSHOROSKOP

Du har brug for ro på hjemmefronten, og det kan kollidere med din partners ønsker, da denne er meget mere aktiv. Få lag nogle planer, hvor I begge får det, I gerne vil. Der skal kompromiser til, men det er faktisk ikke så svært. Er du ikke i et forhold, så vil du have stor lyst til at blive forelsket. Vær ikke bange for at kaste dig ud i at date, du har stor mulighed for at finde varig kærlighed. Du skal dog være den, der tager det første skridt.

Din bedste veninde er: Skytte

Din bedste flirt er: Løve og Vægt 

JOMFRU

Du vil ikke føle dig meget social. Du har det bedst, med mennesker du kender og hyggelige middage. Det skyldes, at du har behov for ro, og for at tænke over det kommende år og nye planer. Gør gerne en status og få afsluttet de projekter, du ikke længere finder interessante, og få ryddet op i din bolig.

KÆRLIGHEDSHOROSKOP

Du kan møde kærligheden, hvis du er single, og du ønsker det. Det kræver dog, at du taler med dem, du møder og er imødekommende. Det fungerer ikke uden, du viser interesse. Du kan også have held med at bruge nettet til at søge og finde en partner. Er du i et forhold, så vil I hygge jer hjemme. Sørg for at I vil det samme, når det kommer til praktiske projekter i boligen, eller opstår der let gnideriet. Din partner har brug for mere opmærksomhed.

Din bedste veninde er: Fisk

Din bedste flirt er: Krebs og Stenbuk

Dit december horoskop: Vægten

VÆGT

Der er ikke meget, du ikke kan nå i det daglige, men du må forberede dig på, at det hurtigt opstår forsinkelser og aflysninger. Lad det ikke gå dig på, er du fleksibel, så vil du finde nye muligheder. Du får brug for at slappe af hjemme, find på noget som hele familien kan være fælles om, det skal være sjovt.

KÆRLIGHEDSHOROSKOP

Er du single, vil en tidligere flirt dukke op i dine tanker. Der er bestemt muligheder for, at I kan bevæge jer fremad sammen. Vær derfor ikke bange for at tage kontakt. Du kan også møde en helt ny, og blive meget forelsket. Har du en partner, så forkæl denne med en dejlig oplevelse. Det bliver en romantisk tid, så tillad dig selv at være fjollet. Det er ikke altid jeres planer og ønsker, passer sammen, så sørg for at I får kommunikerer.

Din bedste veninde er: Tvilling

Din bedste flirt er: Skytte og Fisk 

Dit december horoskop: Skorpionen

SKORPION

Gennem hele måneden vil du have en virkelig god energi. Du føler dig stærk, og du ved, hvad du vil. Du har mange gode ressourcer, som du kan bruge til at komme i mål med dine opgaver og projekter. Du vil være heldig i pengesager, men pas alligevel på for du bliver hurtigt revet med og bruger mere, end du har.

KÆRLIGHEDSHOROSKOP

Du har en virkelig en god og stærk udstråling, og det tiltrækker mange potentielle partnere. Det kniber dog med tålmodigheden, og derfor kan du gå for hurtigt frem, eller du taber interessen, inden du reelt giver kærligheden en chance. Prøv at være i nuet og bare nyd det. Er du i et forhold, så find på noget spændende, og sørg for en masse dejlige dates. I vil begge holde af at være lidt impulsive og slå jer løs. Hverdagen skal ikke være kedelig.

Din bedste veninde er: Tyr

Din bedste flirt er: Stenbuk og Skytte 

Dit december horoskop: Skytten

SKYTTE

Jo længere hen på måneden du kommer, jo mere optimistisk og glad vil du føle dig. Intet synes umuligt, og derfor påtager du dig også gerne masser af nye opgaver. Der skal også være plads og tid til at have det sjovt, du skal slå dig lidt løs. Hold dig ikke tilbage men find din impulsive side frem nu.

KÆRLIGHEDSHOROSKOP

Er der en, som du har følelser for, men du har været bange for at forfølge dem, så prøv nu. Du vil få en chance til. I det hele taget skal du ikke holde dig tilbage, hvis du er single og ønsker dig en partner. Er du i et parforhold, så vil I være enige om det meste, og det skaber harmoni og et godt fundament. Det kan dog godt blive en anelse kedeligt, men heldigvis har du masser af ideer til ting, der kan give jeres forhold kulør, så kast dig ud i det.

Din bedste veninde er: Vædder

Din bedste flirt er: Vædder og Tyr

STENBUK

Det er nødvendigt for dig, at du har et godt overblik, så kan du nemlig slappe af. Det er ikke altid let at arbejde sammen med andre, men sætter du tempoet lidt ned, så vil det blive meget lettere. Du kan lægge gode, fremadrettede planer, og du må gerne være ambitiøs, du skal nok opnå det, du sætter dig for.

KÆRLIGHEDSHOROSKOP

Det kan knibe med at finde harmonien i dit parforhold. Det er heldigvis kun midlertidigt, så passer du lidt på i denne måned, vil I komme igennem det. Tæl til ti, når dit temperament løber af med dig, så der ikke opstår unødige skænderier. Samtidig bør du finde nogle rolige stunder, hvor I bare kan hygge jer. Er du single, vil du være åben for en ny romance. Vær udadvendt og tal med dem, du møder. Det er meget vigtigt, at I kan tale godt sammen.

Din bedste veninde er: Skorpion

Din bedste flirt er: Fisk og Vandbærer

VANDBÆRER

Det kan ikke undgås, at du kommer til at ændre nogle af dine mål. Det er ikke alle, der længere inspirerer dig. Gør en status og tænk over, hvad du har lyst til fremadrettet. Du kan ændre på dine arbejdsrutiner, eller søge et nyt job, hvis du er interesseret. Du har energien til at arbejde hård.

KÆRLIGHEDSHOROSKOP

Der er magi i luften, hvis du er single. Du vil have en tendens til at forelske dig meget hurtigt. Det kan også hurtigt gå over igen, hvis du ikke giver dig tid til at fordybe dig. Du kan også have held med internet dating. Har du en partner, skal I begge tage ansvar for, at bringe fornyelse ind i jeres hverdag og forhold. Der skal ske noget spændende, men derfor behøver I ikke at vende jeres forhold helt på hovedet. Bare slå jer lidt løs.

Din bedste veninde er: Krebs

Din bedste flirt er: Jomfru og Tvilling

FISK

Det bliver en travl og social måned, så det bliver ikke meget, du er hjemme. Glem ikke familien helt, det vil de ikke være tilfredse med. Det er nu, du skal lægge nye, ambitiøse mål, du vil være i stand til at opnå dem. Du kan også få op til flere spændende jobtilbud eller nye projekter, hvor du er nu.

KÆRLIGHEDSHOROSKOP

Du kan overse din partner lidt. Det er faktisk ok, for denne har også travlt lige nu. Til trods for dette, så vil I begge nyde at bruge tid sammen. I er også begge gode til at komme med råd, og I taler godt sammen, så det skal der være plads til. Er du ikke i et forhold, så vil du finde romantik gennem dit arbejde. Du skal dog være sikker, inden du kaster dig ud i noget, for du kan også brænde fingrene, og det er ikke behageligt, bagefter.

Din bedste veninde er: Vægt

Din bedste flirt er: Vandbærer og Jomfru

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide