[single_post_category_name]

Det skal du huske at pakke i weekendtasken til juleferien

Skal du holde jul et andet sted i landet, end hvor du bor, er du sikkert begyndt at tænke over, hvad du skal pakke til turen. Vi vil gerne hjælpe dig lidt på vej og har her fundet de vigtigste ting til tasken.

LÆS OGSÅ: Julegaver til familiens yngste

iPhone

Selvfølgelig skal du have udstyret i orden, når det er jul. Der opstår SÅ mange insta-venlige situationer i julen, og det er altid sjovt at kigge tilbage efter nogle år. Forevig træet, familien og den lækre mad. Med iPhone XR kan du lade kameraet blive hjemme og tage de flotteste billeder med en af telefonens masser af indstillinger.

iPhone XR

Juleoutfittet

Det er selvfølgelig værd at huske et pænt sæt tøj til juleaften. En pæn løs kjole, som du kan trække været i, uanset hvor meget du har indtaget. Et par pæne sko, evt. med en lav hæl, så du kan holde til at danse rundt om juletræet and you’re good to go.

Kjole fra Munthe // Halskæde fra &Copenhagen // Støvler fra Sofie Schnoor

Taske med masser af plads

En god og stor taske, hvor du både har plads til dine egne sager, men også plads til alle de gaver, du skal give væk. Skal du give rigtig mange gaver, er du dog nok nødt til at kombinere det hele med en pose eller et net også.

Taske fra Adax

Tøj du kan slappe af i

Det hele skal jo ikke gå op i glitter og glamour i julen, da det er jo også er en tid, hvor du skal hygge lidt rundt, mens du ser Disney’s juleshow og spiser konfekt. Så her er det selvfølgelig vigtigt, at have pakket et hyggesæt med, som hverken strammer eller er ubehageligt at have på.

Tøj fra Calvin Klein

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide