[single_post_category_name]

Lækre bogpakker til dem, du holder af

Artiklen indeholder reklamelinks

Hvis du er i tvivl om, hvad du skal give menneskene i dit liv i julegave, er en bog altid en sikker vinder. Nedenfor guider vi dig til, hvilke bøger dine nærmeste vil elske at pakke op juleaften.

LÆS OGSÅ: De bedste børnebogsanbefalinger i november

Til alle de kvinder, du holder af: Kærlighedsbrevet af Lucinda Riley

Bestsellerforfatteren Lucinda Rileys bøger er et ægte treat og ren læse-forkælelse til alle kvinder uanset alder. I Kærlighedsbrevet tager Riley læseren med på en hæsblæsende jagt for at finde sandheden bag et mystisk gammelt kærlighedsbrev. Det viser sig, at ikke kun kærligheden er på spil, men måske også hele det britiske kongehus’ fremtid.

    Til din barndomsven: Gennem dine øjne af Peter Høeg

Peter Høegs nye roman handler om venskab og kærlighed – og hvad der skal til, for at mennesker virkelig kan mødes. Tre barndomsvenner møder hinanden igen som voksne under voldsomme omstændigheder, og sammen genoplever de barndommens vilde opdagelsesrejser ind i hinandens drømme. Forær Gennem dine øjne til en du har delt barndommen med og brug den som afsæt til at genopfriske jeres fælles barndomsminder.

Til mændene i dit liv: Du store verden af Uffe Ellemann-Jensen og Mogens Lykketoft

To af dansk politiks grand old men ser i denne tænksomme og varme samtalebog nærmere på verdens tilstand, der giver perspektiv på både fortid, fremtid og nutid. Giv den til din mand, bror, far eller svigerfar og vær sikker på, at du får et par politiske anekdoter med på vejen til de kommende familiemiddage.

Til hende, der har fyldt din barndom med gode minder: Tilbage til Cornwall af Marcia Willett

Giv din bedstemor en hyggelig rejse til den lille fiskerby Cornwall, hvor enkemanden Ned bor i sit gamle stenhus ved kajen. Her blomstrer kærligheden, mens venskaber og familieforhold bliver sat prøve, når gæster kommer og går – og får måske endda modet til at give sig ud på nye veje efterfølgende. Med Marcia Willett giver du en stemningsfyldt fortælling med ærkebritisk feel-good, som nydes bedst med en kop Earl Grey i lænestolen.

Til hende der har fulgt dig i tykt og tyndt: Syv sind af Lotte Kaa Andersen

Giv din veninde en topunderholdende læseoplevelse fra første til sidste side. Syv sind af Lotte Kaa er en både barsk og gribende pageturner om syv menneskers stræben efter at lykkes på deres egne og andres præmisser. Om det privilegerede liv og dets udfordringer i den økonomiske overklasse nord for København, hvor et guldkort ikke nødvendigvis er garant for ukompliceret kærlighed og lykke. Og den gode nyhed er, at hvis du har lidt mere på gavebudgettet, så findes der yderligere to bind med samme persongalleri. Trilogien startede med Hambros Alle 7-9-13 og 100 dage.

Til den der finder mandlen: Gin, Tonic og tilbehør af Iben Diamant, Sherry Tapas Skinke & Portvin i glasset af Henrik Oldenburg.

”For resten, hvem har tænkt på mandelgaven?”. December kan i den grad sætte ens kreativitet på prøve, når det gælder ideer til adventsgaver, julefrokoster, mandelgaver og pakkeleg. Her vil disse tre spiritus-bøger helt sikkert være et hit (til de voksne). Bøgerne er fyldt med spændende opskrifter og ekspertviden. Måske glider de endda så godt ned, at du vil blive budt på en lille én. Skål!

Og en enkelt til ren december-selvforkælelse: Rosie Hopkins’ søde jul af Jenny Colgan Forsød din december med en romantisk historie, fyldt med julestemning og med garanti for varme julehjerter. Rosie Hopkins tager dig med til den hyggelige britiske landsby Lipton, hvor hun har travlt i sin slikbutik og forbereder sig på at skulle holde en ganske særlig jul. Bonus: Bagest i bogen er Rosie Hopkins’ nemme opskrifter på lækkert juleknas, som nok skal sørge for knasende julefred i familien, mens du nyder din selvforkælelse.

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide