[single_post_category_name]

6 gode bud på mandelgaven

Indeholder reklamelinks.

Der er kun få dage til jul, og lige som man tror, at man har styr på alle julegaverne, så kommer man i tanke om, at man også skal sørge for mandelgaven. Vi har derfor fundet 6 gode mandelgaver, hvis du har krise over, hvad du skal finde på. Læs med og lad dig inspirere.


MARCIPANGRIS
Hvis du vil køre det old school, er en marcipangris det ultimative valg. Det behøver ikke at være en kedelig én, som er lavet af middelmådig marcipan. De fleste eksklusive chokoladeproducenter laver de lækreste udgaver.

Marcipangris fra Summerbird, 75 kr.


SPIL

Et spil er altid en god idé til mandelgaven. Herved er underholdningen nemlig sikret til senere på aftenen og de resterende juledage. Vælg et familiespil, som hele familien kan være med i, som eksempelvis ’Ego’ eller ’Hint’.

Familiespillet Ego, 299,95 kr. / Familiespillet Hint, 349,95 kr.


OPLEVELSE

Ingen klager over at få en oplevelse i mandelgaven. Der findes masser af muligheder som eksempelvis et gavekort til biografen eller til at spise ude.

Læs mere her.


BØGER

En god bog kan altid anbefales, også selvom der er småbørn til stede, det kunne eksempelvis være ChriChri Journal’s egne bøger ‘Kagetid’ af Liv Martine, ‘Kære Zoe Ukhona’ af Pelle Hvenegaard eller ‘Simones juleklip’ af Simone Thorup Eriksen.

Kagetid‘, ‘Simones juleklip’ og ‘Kære Zoe Ukhona’ kan købes hos saxo.dk


FORKÆLELSE

De fleste vil være glade for en gave, der på en eller anden vis har med wellness at gøre. Det kan være en lækker kropsolie eller en god scrub.

My Moments by Matas hos Matas.dk


KALENDER

2017 er snart ved at være forbi. Gør vinderen af mandelgaven klar til det nye år ved at købe en årskalender, som eksempelvis denne fine sag fra Design Letters.

 Kalender fra Design Letters, 150 kr. hos LivingShop.dk.

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide