Dit horoskop: Januar

Dit horoskop: Januar

ChriChri-Scopes – dit månedlige horoskop!

Vores horoskoper er lavet af den clairvoyante astrolog og coach Lykke Larsen. Lykke er chefredaktør på kvindetid.dk, hvor hun skriver om astrologi og laver personlige årshoroskoper ud fra dit fødested- og tidspunkt. Synes du også, at det kunne være sjovt med et personligt årshoroskop, kan du se mere her.

VÆDDER

Dit august horoskop: Vædderen

Dit energiniveau stiger betydeligt, og du kommer langt med det, du sætter dig for. Det er dog nødvendigt, at du strukturerer dine opgaver. Der er fuld fart på karrieren, vigtige mål opnås. Du har det bedst, når du selv, der kan sætte tempoet. Du kan udvide dit netværk med nye spændende mennesker.

Det bliver en dejlig kærlighedsmåned. Hvis du er single er der masser af flirt og muligheder. Det er dog også op til dig, hvis du selv er passiv, sker der ikke så meget. Du må tage initiativ og tage en chance. For dig, der er i et forhold, så tag ud og rejs eller bare kom lidt væk hjemmefra, med din partner. I vi nyde, at få lidt tid for jer selv, hvor I oplever noget nyt. Der skal helst ske noget, der bryder en ellers kedelig januar rutine.

Din bedste veninde er: Vægt

Din bedste flirt er: Tvilling eller Løve

TYR

Dit november horoskop:

Du er meget udadvendt og social, det er ikke bolig og hjemlige projekter der fanger din interesse. Der kommer igennem måneden en øget fokus på arbejde og karriere. Du vil være i stand til at positionerer dig godt og får øget ansvar og medbestemmelse. Det kan dog knibe med energien, så du må være lidt selektiv.

Er du ikke i et forhold, vil der især i første halvdel af måneden være spændende mulighed for flirt og dating. Du bliver overrasket, og det bliver ikke kedeligt. Tag imod de sociale invitationer du får, du møder nye mennesker. Er du i et parforhold, er der en skøn harmoni imellem jer. Det er vigtigt, at du bruger tid sammen med din partner, så denne føler sig værdsat, det giver jeres forhold styrke og dejlig momentum.

Din bedste veninde er: Stenbuk

Din bedste flirt er: Fisk eller Skorpion

TVILLING

Du har brug for dybde og intens dialog. Overfladiske samtaler virker ikke for dig. Hvis du ellers har svært ved det, så har du mulighed for at teste dig selv og bryde nogle grænser. Det er ikke meget i dagligdagen og på jobbet, du har indflydelse på, og det er faktisk ok, så kan du slappe lidt af og udforske din egen psyke.

Din partner har brug for opmærksomhed, hvis du ikke viser interesse, vil denne trække sig. For at få en god og harmonisk måned, er det derfor vigtigt, at I lægger fælles planer. Tag initiativ til nogle aktive og sjove arrangementer. Er du ikke i et forhold, vil der være masser af muligheder. Et forhold kan hurtigt udvikle sig seriøst, du er klar og det føles rigtigt. Du skal dog ikke tøve, for så mister den potentielle partner interessen.

Din bedste veninde er: Skorpion

Din bedste flirt er: Jomfru og Vædder

KREBS

Du er meget social og arbejdsmæssigt bliver det også en travl måned. Det er vigtigt, at du passer på dig selv, hvis du ikke sørger for pauser, kan det hurtigt sætte sig, og du løber ind i en forkølelse eller influenza. Pas på pengene, tilbuddene lokker sikkert, men du gør klogt i at gemme lidt til senere.

Du har fuld fokus på dit arbejde, karriere og de ting, du gerne vil handle på. Derfor kan du risikere, at du helt glemmer din partner. Der er faktisk mulighed for mange romantiske stunder, så prioriter tid til jer. Involver din partner i dine tanker og ideer. Hvis du ikke har en partner, så er det romantiske muligheder via dit daglige arbejde. Det kan også være et tilfældigt møde, der bringer sommerfugle i maven.

Din bedste veninde er: Jomfru

Din bedste flirt er: Løve og Stenbuk

LØVE

Dit december horoskop: Løven

Januar kalder på seriøsitet. Der er stor fokus på dit arbejde, og du kan få et nyt job, hvis du søger. Du er mere heldig end ellers, så hold dig ikke tilbage fra at tage en chance. Nye projekter vil også lykkes for dig. Du kan udvide dit netværk, men du har det ikke godt, hvis andre prøver at bestemme over dig.

Der er en harmonisk stemning mellem dig og din partner. Der er ingen tvivl om, at I nyder at lave noget sjovt, jo flere oplevelser I deler, jo tættere vil I føle jer. I har en legende tilgang til tingene, og det giver en dejlig tiltrækning. Er du ikke i et forhold, vil du være opsat på at flirte og hygger dig, når der sker noget spændende. Det er dog ikke sikkert, at du selv er seriøs nok til, at et forhold kan udvikle sig.

Din bedste veninde er: Tyr

Din bedste flirt er: Vædder og Tvilling

JOMFRU

En spændende og dejlig måned venter dig. Slip diverse spekulationer og tag tingene som de kommer, der er ingen tvivl om, at alt løser sig på bedste måde. Du kan forvente et par overraskelser, men det bliver kun af den gode slags. Hold dig ikke tilbage, men prøv de nye ting, der viser sig.

Du og din partner hygger jer virkelig hjemme. Det er de små hverdagsting, der gør den store forskel. Familien er vigtig for jeg begge, og der bliver mange dejlige stunder. Find på sjove projekter, som I kan være fælles om. Hvis du er single, så kan du forvente en måned, hvor du må være udadvendt og opsøgende for at finde romantik. Selvom du tager initiativ, så går tingene dog noget langsomt.

Din bedste veninde er: Vandbærer

Din bedste flirt er: Vægt og Fisk

VÆGT

Dit december horoskop: Vægten

Intet vil være bedre for dig end lidt tid i en spa. Det får dig til at slappe af og giver en god start på det nye år. Du har brug for overblik til at lægge planer, og det får du bedst, når der er ro omkring dig. Du er heldig i pengesager og kan gøre nogle gode investeringer. Du kan også med held købe noget på udsalg.

Hvis du er single, bliver det en romantisk måned. Sørg for at sige ja til de invitationer du får, et tilfældigt møde vil bringe spænding. Du kan have lidt for travlt til at se, hvad der sker omkring dig, du må være nærværende, så du ikke går glip af noget. Hvis du har en partner, så bliver det også en dejlig måned. Brug tid på at forkæle hinanden, det kan knibe med humøret i en travl hverdag, derfor er det vigtigt at stoppe op og tale sammen.

Din bedste veninde er: Krebs

Din bedste flirt er: Stenbuk og Vandbærer 

SKORPION

Dit december horoskop: Skorpionen

Der kan ske forandringer i din arbejdssituation, det er svært at planlægge, derfor er det en god ide at være fleksibel. Ønsker du at foretage personlige forandringer, så gør det i første halvdel af måneden. Her har du den største gennemslagskraft og vilje. Senere er der øget fokus på samarbejde og diplomati.

Hvis du ikke har en partner, vil du opleve, at kærligheden kommer til dig, uden du behøver at gøre så meget for det. Det kan være svært for dig at træffe beslutninger, skal det være seriøst eller kun lidt sjov. Hvis du tøver for meget, vil en dejlig, mulig partner smutte væk. Hvis du er i et forhold, vil din partner være meget tiltrukket af din dejlige udstråling. I vil komme tæt på hinanden, så tag på nogle dates.

Din bedste veninde er: Løve

Din bedste flirt er: Skytte og Jomfru

SKYTTE

Dit december horoskop: Skytten

Lidt drama slipper du ikke for, men det vil ikke være noget, du ikke kan klare. Du har en positiv holdning og forstår at sælge dine ideer, så du skal nok få det, som du vil. Lad dig ikke slå ud af kurs, over et par ekstra regninger, men gennemgå dit budget, der vil være penge at spare, hvis du undersøger mulighederne.

En lille flirt kan hurtigt udvikle sig til noget mere seriøst. Du har en dejlig udstråling, og virker tiltrækkende på potentielle partnere. Du vil få flere muligheder, så det er faktisk kun op til dig at vælge. Hvis du allerede er i et forhold, så kan du glæde dig over en øget opmærksomhed fra din partner. Det bliver en god måned, I skal bare tage jer tid til hinanden. Du kan være lidt stædig, men du skal nok få din vilje.

Din bedste veninde er: Vædder

Din bedste flirt er: Tyr og Vægt

STENBUK

Sæt tempoet lidt ned i januar. Der skal ikke meget til at gøre dig stresset, og mindre udfordringer vil påvirke dig en del. Hvis du sørger for at få et godt grin sammen med gode veninder og forkæler dig selv lidt, vil du være mere klar til resten af året. Læg planer, men husk, at der også skal være plads til sjov.

Der sker måske ikke så meget på det romantiske område, som du kunne ønske dig. Du må være tålmodig, hvis du ønsker dig en ny partner, det hjælper ikke at presse på. Hvis du allerede er i et forhold, kan der opstå nogle udfordringer. Jeres forhold vil blive testet, og du må tænke over, hvad der er vigtigt. Hvis du er diplomatisk, vil du faktisk være i stand til at bibeholde harmonien og styrke jeres forhold.

Din bedste veninde er: Skytte

Din bedste flirt er: Krebs og Tyr

Dit december horoskop: Vandbæreren

VANDBÆRER

Foretag de ændringer du ønsker i starten af året. Du har en stærk vilje, og er i stand til at tvinge dem igennem. Du skal dog være fleksibel, overfor andre og lytte, ellers vil du opleve, at du møder modstand. Motion er god for dig, så kom i gang. Det hjælper på den nervøse energi, som du kan føle.

Du må finde din tålmodigste side frem, når du er sammen med din partner. Denne vil ikke have helt de samme holdninger som dig. Jeres forhold bliver testet, og det er faktisk bedst at undgå diskussioner, når det er muligt. Fokuser på det, I er enige om, og find tid til hyggelige stunder. Er du single, så er der gode muligheder for romance, hvis du sætter det på dagsordenen. Et forhold kan udvikle sig fra et venskab.

Din bedste veninde er: Fisk

Din bedste flirt er: Vandbærer og Krebs

Dit december horoskop: Fisken

FISK

Der er stadig stor fokus på arbejde og karriere fra din side, men du vil være i stand til at slappe mere af. Hvor andre kan opleve en del dramaer i denne måned, vil det faktisk være rimelig let og stille for dig. Du vil opleve, at veninder har brug for din hjælp, og du er der for dem, men husk at du også skal fokuserer på dig selv.

Der kan opstå nogle gniderier i hverdagen mellem dig og din partner. Lad dig ikke irritere over mindre detaljer, det er ikke det værd. Se på det store billede, så får I en dejlig måned. Kom lidt væk hjemmefra og find noget nyt at være fælles om. Er du ikke i et forhold, så er det kun et spørgsmål om tid. Hvis du selv er interesseret og opsøgende, så vi mulighederne for en potentiel partner vise sig.

Din bedste veninde er: Tvilling

Din bedste flirt er: Skorpion og Skytte

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Disse godter er perfekte til Påsken

Denne artikel indeholder ikke betalt reklame, men indeholder produkter som vi har modtaget til gennemgang på redaktionen.  Med påsken lige om hjørnet har vi samlet

Nem og billig påskedessert

Ingredienser2 kugler citronsorbetis (eller en anden is, du elsker) En Fanta Lemon No Sugar eller Fanta Orange No Sugar Et højt glas Et sugerør En skive

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er