[single_post_category_name]

Ny hobby? Det er HOT at hækle og strikke

Måske forbinder du det at hækle og strikke med dine bedstemødre og deres uendelige syslen med krasende sweatre, sokker og grydelapper. Men hvis du skal være med på en af de største hobby-trends lige nu, så lad dig inspirere af din bedstemor, for hun har HELT styr på det. Instagram flyder over med unge kvinder, som hækler dyr til deres børn og strikker de smukkeste og mest fashionable sweatre. Skab unikke og personlige mesterværker, og når du først er kommet i gang, så er det helt og aldeles meditativt. Her guider vi dig til at komme godt fra start og med på bølgen.

Hæklekursus for begyndere

Lær at hækle bl.a. de populære blæksprutter til nyfødte babyer, smukke tæpper og soltoppe til dig selv. Det er forholdsvist nemt at komme i gang med at lære at hækle, for det eneste, du skal bruge, er en hæklenål, garn og en god guide.

På weteach.dk finder du online hobby-kurser for begyndere inden for både håndarbejde, kunsthåndværk og foto. Weteach tilbyder bl.a. dette hæklekursus for begyndere, som tager udgangspunkt i, at du aldrig har hæklet før. I videokurset gennemgår Danmarks største YouTuber inden for hækling alt, hvad du skal bruge for at mestre håndværket. Inden længe er du en mesterhækler, og mulighederne med hækling er uendelige, for når du først har styr på teknikkerne, kan du hækle alt.

lær at hækle

Strikketanter online

Kaster du også misundelige blikke efter al den lækre babystrik i mødreklubben eller din krea-venindes alt for lækre mohairsweater? Hvis du ikke aner, hvad vi snakker om, så kast et blik på nogle af Instagrams strikkedronninger, petiteknit og millefryd_knitwear, og mærk strikkelysten stige med 200 km i timen!

Bare rolig, du kan sagtens lære det. YouTube flyder over med søde strikketanter, som gerne vil lære dig at strikke. Søg fx på strikkeskole eller strikkeopslagning. Hvis du har brug for lidt ekstra at støtte dig op af, så er Hendes Verdens Strikkeskole et rigtig godt sted at begynde. Sidst men ikke mindst, så kan weteach.dk også hjælpe dig fra a til z udi strikkekunsten.

lær at strikke

Derudover gælder det både for hækling og strikning, at der findes en masse hækle- og strikkeklubber – både på Facebook og IRL – hvor du kan finde inspiration, møde nye mennesker og helt sikkert få en masse gode tips. Søg på Facebook, eller spørg i din lokale garnbutik, for de ved det helt sikkert. Og ellers er det jo en oplagt mulighed til at samle en flok veninder, starte jeres egen klub og sammen få en ny hobby.

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide