[single_post_category_name]

21 små ritualer til at forandre dit liv

I dag udkommer bogen 21 små ritualer til at forandre dit liv, som handler om, hvor let vi egentlig kan ændre vores liv til det bedre.

Forfatteren Theresa Cheung fortæller i bogen, at vi ofte tror, at vores fremtids lykke afhænger af store beslutninger og begivenheder, andres meninger og de tanker, vi tænker.  Theresa Cheung forsøger i stedet at vise os, at det er vores daglige handlinger, som er den gyldne nøgle.

Bogen byder på 21 små ritualer (7 morgenritualer, 7 eftermiddagsritualer og 7 aftenritualer), der kan hjælpe os til at blive gladere, sundere, mere produktive og positive og tiltrække alt det, vi helst vil have i vores liv. Nu tænker du måske, at det lyder virkelig omstændigt og tidskrævende, men den gode nyhed er, at de fleste af ritualerne kan udføres på få øjeblikke. Og du skal ikke gøre det hele på én gang 😉 De går bl.a. ud på at stå lidt tidligere op, strække sig i stedet for at række ud efter mobiltelefonen som det første (guilty!), rydde en ting op om dagen og gøre noget godt for en anden.

Metoden er med forfatterens egne ord utrolig indlysende og simpel, men overraskende virksom, og så er den desuden underbygget af psykologisk forskning. Pointen er, at når vi gør noget nyt og positivt hver dag, vil vores liv forandre sig til det positive for øjnene af os.

Tænk, hvis man kan blive gladere og mere tilfreds ved fx bare at strække ordenligt igennem om morgenen og tænke taknemmelige tanker om morgenen? Det er da et forsøg værd 🙂

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide