Life&Beyond

5 ting, som vil få dig til at græde, når 20’erne bliver til 30’erne

5 ting

Dine 20’ere handler om at eksperimentere med ting. Du behøver ikke længere at lytte til dine forældre, du tjener dine egne penge, og du har en masse venner, som er det samme sted i livet som du. Du kan slå dig løs indtil daggry, og du kan bruge så mange timer, du har lyst til på at se TV og spille computer. Du kan gøre lige præcis, hvad DU har lyst til. 

Lige så snart du rammer de 30, begynder alting at ændre sig. Du har flere forholds-, job-, og familieforpligtelser. Du er nu rigtig voksen.

Pointen er… Alt den personlige udvikling, der foregår i 20’erne, forbereder dig ikke altid på, hvad der vil ske i 30’erne. Nogle af ændringerne vil måske kræve, at du engang i mellem må finde servietterne frem og lade tårerne løbe! Her er derfor en liste over de momenter, hvor det er helt okay at græde!

LÆS OGSÅ: 14 ting, du griner og græder over i 30erne 

 

1. Du kan pludselig ikke drikke hele natten lang

Der kommer en tid – typisk i starten af 30’erne – hvor du bliver nødt til at vælge mellem, om du skal drikke dig fuld, eller om du skal være oppe hele natten. Medmindre du er en viking, vil du ikke længere være i stand til at gøre begge dele på samme tid. Når du er ude og drikke hele natten i dine 20’ere, kan du snildt have et liv dagen derpå, men når du har ramt 30’erne, bruger du det meste af dagen foran kummen.

2. Det bliver sværere at finde en flirt

I klikker ikke længere – bare fordi I har samme smag i musik. Nu skal man kunne se en reel fremtid sammen.

3. Du kan ikke lade dine forældre hjælpe dig længere

Det er fint nok at få hjælp hjemmefra når du er i 20’erne. Alle er cool med, at mor ordner dit vasketøj… Altså… Hun skal jo ordne vasketøj alligevel, ikk’? Så hvorfor skulle hun ikke lige kunne vaske et par stykker tøj mere? Dine forældre giver dig måske endda stadig penge?
Hvis du er fyldt 30 og stadig får hjælp af dine forældre til overstående, så kan du godt begynde at græde nu! Hverken dine venner eller en potentiel kæreste vil finde det særlig voksent eller attraktivt.

4. Du er ikke så cool længere, som du har været

Du får lige pludselig brug for at Google, hvem artisterne, som optrådte til den og den Music Awards, var. Dem har du da aldrig hørt om før? Men det siger man jo ikke højt! Imens du Googler dem, sidder du og bliver mere og mere forarget over deres påklædning!

5. Dine børn er (sjovt nok) blevet ældre

Måske har du slet ikke fået børn endnu, men hvis du har, er de begyndte at blive ældre. Det betyder derfor, at de ikke længere rækker ud efter din hånd for at holde i den, men derimod for at modtage pengesedler! Eller måske er det allerede begyndt at lukke døren ind til deres værelse. Eller tørre kysset væk, når andre ser, du kysser dem? Suk!

LÆS OGSÅ: 8 makeup-fejl, der får dig til at se ældre ud

Kilde: Uproxx.com

Kan du tilføje flere ting til listen? Del dem endelig med os i kommentarsporet nedenunder, så kan vi grine og græde over det sammen 😉

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *