[single_post_category_name]

Hvilken karakter fra Disney minder du mest om? #2

Vi er alle vokset op med Disney og deres film, og de bringer stadig en særlig form for nostalgi med sig (også selvom vi er blevet voksne, og ikke rigtig vil indrømme, at vi stadig sætter Løvernes Konge på, når tømmermændene rammer os om søndagen, eller at vi smugkigger, når børnene ser film – måske det bare er os på redaktionen? Haha). 

Disney er dog så meget mere end bare prinsesser og prinser. De står bag de yderst populære Marvel-film også, vidste du det? Der er sket meget, og nu behøver du ikke kun identificere dig med Askepot eller Mulan; valgmulighederne er mange, hvorfor vi har lavet denne test. Vi vil da helt klart vide hvilken karakter fra Disney, vi minder mest om baseret på vores stjernetegn! Vil du ikke?! 😉

Løven (23. juli – 22. aug.)

Løven er den fødte leder, og vil altid gå forrest; det er jo ikke for sjov, at løven er kendt som kongen af dyreriget, vel? 😉 Dog betyder det også, at løven altid har brug for at være i centrum, og han/hun kan blive ret så fornærmet, hvis fokus flytter sig væk fra dem. Løver er vanvittigt charmerende, humoristiske og varme, hvorfor de får andre til at føle sig rigtigt godt tilpas. Fest og farver er lige noget for løven, og som kæreste er løven meget romantisk og omsorgsfuld.

Løven er ofte skuespiller, komiker eller tv-vært.
Iron Man
Du er Iron Man fra Marvel-universet, da han er en virkelig charmerende karakter, der også elsker at være i centrum (og kan blive en anelse tøsefornærmet, hvis han ikke er det). Han leder The Avengers, og er ikke bange for at gå forrest i kampene eller ofre sig for andre (igen, vi græder ikke…).

LÆS OGSÅ: Disneyland Paris Marvel Season: Superheltesjov for hele familien

Jomfruen (23. aug. – 22. sep.)

Jomfruen er meget hårdtarbejdende, og føler en stor loyalitet overfor sin arbejdsplads, hvilket også gør, at jomfruen er vellidt blandt kolleger og venner. Jomfruen er ekspert i at give råd, da han/hun virkelig tager sig tid til at analysere situationen fra alle leder og kanter. Derudover besidder jomfruen en naturlig følsomhed, og viser derfor empati overfor alle på hendes vej. Jomfruen er dog også meget stædig, men det bunder i den stærke selvtillid, som jomfruen også har; det kan dog resultere i, at jomfruen bliver anskuet af andre som værende meget hård og kritisk i sin tilgang.

Jomfruen er ofte sygeplejerske, kritiker eller redaktør.
Captain America
Du er Captain America fra Marvel-universet. Han er hårdtarbejdende som få, og er utrolig loyal. Han bliver som én af de eneste tilbage på Avengers-hovedkontoret efter The Blip, og kæmper videre; det er da ret så badass, hva’!

Vægten (23. sep. – 22. okt.)

Vægten er en forkæmper for retfærdighed, og han/hun tror helt generelt altid på det gode i andre. Vægten er aldrig bleg for at give et godt råd med på vejen, og elsker at være sammen med sine venner, der ofte læner sig op ad ham/hende i svære tider, da vægten er et roligt centrum i sig selv. Selvmedlidenhed kan dog til tider være et stort problem for vægten, der også har tendens til at bære nag længe, og kan være dårlig til at erkende sine egne fejl og sige undskyld.

Vægten er ofte advokat, parterapeut eller rådgiver.
Pocahontas
Du er Pocahontas, da hun er retfærdigheden selv, og ikke er bange for at kæmpe for sine rettigheder. Hun er faktisk en rigtig boss lady, der står op for dem, der ikke selv kan, og tør gå sine egne veje. Go girlfriend! 😉

Skorpionen (23. okt. – 21. nov.)

Skorpionen værdsætter sit privatliv meget, og åbner sig ikke bare op for hvem som helst; generelt åbner skorpionen ikke rigtig op for sine følelser, hvorfor venner og familie kan føle, at de ikke rigtig kender ham/hende. Dog er skorpionen en yderst opmærksom ven, der vil gå langt for at gøre dem omkring sig glade. Skorpionen er stædig, hvorfor han/hun kan fremstå som værende ufleksibel, men på arbejdspladsen kommer det skorpionen til gavn, da han arbejder hårdt, og derfor er vellidt blandt kolleger.

Skorpionen er ofte politibetjent, forsker eller psykolog.
Hulk
Du er Hulk aka. Bruce Banner fra Marvel-universet. Han er yderst privat omkring sine følelser (lige indtil han bliver grøn, vokser og brøler, that is), men selvom han er mere tilbagetrukket end de andre fra Avengers, så arbejder han hårdt, og er vigtig for teamet.

Skytten (22. nov. – 21. dec.)

Skytten er brutalt ærlig, og kommer ofte til at tale før han/hun tænker; dette er dog ikke af ond vilje, men folk omkring skytten misforstår det ofte. Det hele bliver dog opvejet af, at skytten altid er i godt humør, og har en skøn humor og latter, der kan få alle til at grine med. Skytten er endvidere meget generøs, og giver gerne dem omkring ham/hende en masse både i form af gaver og gerninger. Skytten er idealistisk, og involverer sig aktivt i de sager, der står hans/hendes hjerte nært.

Skytten er ofte komiker, rejseguide eller skuespiller.
Bumle
Du er Bumle fra Biler, da han er en evig optimist, der ganske ofte taler før han tænker, men samtidig også bringer en masse humor og godt humør med sig, hvor end han kører hen – get it? 😉

LÆS OGSÅ: Disneyland Paris Magic Run: En oplevelse for hele familien

Stenbukken (22. dec. – 19. jan.)

Stenbukken er muligvis det mest organiserede stjernetegn, og går altid til opgaver med en stor iver, hvorfor han/hun også har rigtig gode lederevner. Stenbukken kan dog have tendens til at være bedrevidende, hvilket kan være frustrerende for hans/hendes omgangskreds. Derudover er stenbukken næsten altid i godt humør, men der lurer dog til tider en ængstelighed og uro lige under overfladen; det er livets store spørgsmål, der presser sig på for stenbukken, men heldigvis varer det aldrig så længe.

Stenbukken er ofte direktør, underviser eller økonom.
Musene fra Askepot
Du er musene fra Askepot, da de formår at sy en kjole på rekordtid, og det kan man da kalde for organisering på højeste plan! Vi ville i hvert fald ikke have noget imod, hvis de lige kom på besøg inden en stor fest, haha.

 

<– Se mere side 1

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide