Den perfekte adventskalender

Der findes mange måder at forkæle en du holder af på, men i december måned er det oplagt at sprede lidt ekstra juleglæde med en adventskalender. Vi har fundet 6 bud på pakken til adventskalenderen, der kan skabe glæde og julehygge, med alt fra lækre beauty produkter til varme huer og hjemmesko! Så hvis du ikke har styr på adventsgaverne endnu, kan du roligt lade dig inspirere her

#1 Julekalender fra Clarins

Første søndag i advent falder meget belejligt den 1. december i år, så hvorfor ikke skyde julehyggen igang med en adventsgave, der kan glæder hver dag i december. Denne julekalender fra Clarins er fyldt med en masse lækre produkter, der kan glæde enhver beauty-entusiast! Se den her. Julekalenderen koster 549,95kr.

 

#2 Ørestikker fra Julie Abelstedt

Diamonds are a girls best friend! Vi elsker ihvertfald alt der glimter og skinner, og disse smukke ørestikker fra Julie Abelstedt er ingen undtagelse. Find dem her, til 599kr.

#3 Hjemmesko fra Natures Collection

Hjemmesko er et must i vinterhalvåret, og disse er lavet af lammeskind, som holder dine fødder dejligt varme, når du render rundt derhjemme. Og så tilføjer de da også lidt ekstra sass og glamour til dit hjemme-hygge-outfit Find dem her, til 699kr.

#4 Good Girl Glorious Gold Eau De Parfum fra Carolina Herrera

Det er altid vanvittigt lækkert at modtage en ny parfume i gave – det er som om vi sjældent forkæler os selv så meget på den front, til trods for det er et af de produkter i vores beauty-rutine der holder længst tid, før der skal en ny til. Denne parfume fra Carolina Herrera signalerer glam og guld, både i flakon og duft, og er ideel til at forkæle en du har kær med.

#5 Vinterhue fra Natures Collection

Vi kommer ikke udenom, at vinteren herhjemme kan være både utilregnelig og ualmindelig kold! Man fortryder det ihvertfald hurtigt, de dage man bevæger sig ud uden hue og halstørklæde på! Forkæl en du holder af med denne lækre strikhue fra Natures Collection. Pris: 399kr.

#6 Hair Rehab Box fra HairLust

Så er der dømt selvforkælelsesdag! Denne gaveæske fra HairLust har både genopbyggende shampoo/balsam OG en lækker hårmaske! Alle produkterne er uden SL-sulfater, de renser og fugter håret samt styrker det indefra og ud! What a dream gift!!

 

Glædelig snart-december

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er

De lækreste spinatvafler

Ingredienser1 banan 1 dl frosne ærter 1 stor håndfuld frisk spinat 1 håndfuld frosne broccoli 1-2 dl havregryn afhængig af, hvor faste vaflerne skal være