[single_post_category_name]

6 nytårsforsæt, der er lette at holde

New year – new you! Eller hvad? Et nyt år betyder ofte, at man gør status over sig selv, sin situation og sine mål. Fik du nået, det du ville i 2019? Eller skal du genoverveje, om der skal gøres noget andet i 2020, for at nå i mål? Vigtigst er det, at du ikke slår for stort brød op. Vi har her samlet 6 nytårsforsæt, som du burde kunne opfylde i det nye år.

LÆS OGSÅ: 5 skånsomme cremer til vintertør hud

1: Vær realistisk

Er 2020 året, hvor du for alvor stiller skarpt på din sundhed? Så lad være med at starte ud med fitness 6 gange om ugen, en gluten- og sukkerfri diæt, i hvert fald hvis dit udgangspunkt er det omvendte. Start i det små. Måske én ekstra tur i fitness om ugen og så kan du altid steppe dit game op undervejs. Og lad være med at kaste dig ud i en særlig diæt, men beslut dig for eksempel for at spise ting, som kun giver dig en følelse af velvære.

2: Læs flere bøger

Hvis du spørger os, kan man ALDRIG læse for mange bøger. At læse en god bog er den bedste måde at koble af på, og et godt alternativ til al den tid, du måske bruger på din telefon. Det kan inspirere til nye rejsedestinationer, åbne for nye horisonter og give en pause fra hverdagens stress og jag. Er du ikke typen, der rigtigt føler for det der med at læse, kan du også kaste dig ud i lydbøger. Det er lidt mere praktisk på cykelturen, gåturen og bilturen.

3: Tag flere chancer

Der er intet, der kan peppe tingene op, som at kaste sig ud i nye ting og tage chancer. Vil du for alvor skifte spor i det nye år, sker det kun, hvis du tør at kaste dig ud i noget nyt. Det kan være at skrive til ham, du synes, er lidt sød, at skifte job, at tage på en rejse alene eller at flytte til en ny by. Kun din fantasi sætter grænser.

4: Lær noget nyt

Selvom du for længst er blevet voksen, er det ikke for sent at lære noget nyt. Det behøver selvfølgelig ikke at være noget ‘voldsomt’, som at lære et nyt sprog eller at stå på skateboard, men det kan være at lære at sy, at gå til keramik eller noget helt tredje.

5: Sig til folk, at du elsker dem

Selvom dine nærmeste sikkert godt ved, at du elsker dem, så kan man aldrig sige det nok. Tænk på, hvor glad du selv bliver, når nogen fortæller dig, hvor meget du betyder. Det samme gælder for dem.

6: Vær tilstede i nuet

Skru ned for skærmtid og skru op for din tilstedeværelse. Det kan være svært at lægge sin telefon fra sig, og man vil så nødigt gå glip af noget online, men det kan desværre være medvirkende til, at du går glip af noget IRL. Ofte får man det nødvendigvis ikke bedre af at være online, og de fleste har godt af en pause i ny og næ. Der findes flere apps, som kan give dig en status over, hvor meget tid du egentlig bruger på at være online – giv dig selv en challenge og se, om du kan skrue ned for dit samlede “forbrug”.

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide