[single_post_category_name]

Dit kærlighedshoroskop i 2020

At astrologien har en finger med i spillet i kærlighed og forhold er noget, mennesker har troet på i umindelige tider. Men er der en sammenhæng mellem fødselsmåned og dating? Datingapp’en happn præsenterer nu en kortlægning, der viser, hvilke måneder dit stjernetegn har størst chance for at få et crush baseret på data fra det forgangne år. 

Dit august horoskop: Vædderen

Vædderen 21. marts – 19. april 

Lad sensommerens blomstrende kærlighed omfavne dig ind i efteråret. I august, september og oktober spirer kærligheden i app’en for Vædderen. 

 

Tyren 20. april – 20. maj

For Tyren starter kærlighedsåret så småt allerede i marts med en ordentlig portion crushes. Også hen ad efteråret kan Tyren opleve en stigende aktivitet. August og september byder nemlig på masser af kærlighed. 

Tvillingerne 21. maj – 21. juni

Når sensommeren gør sin entre, og der bliver flere og flere kølige aftener, er det heldigt, at der er masser af varme i happn-appen for Tvillingerne. I august, september og oktober kan de nemlig glæde sig til ekstra meget kærlighed. 

Krebsen 22. juni – 22. juli

Når sommeren begynder at gå på hæld, kan Krebsen glæde sig til ekstra meget kærlighed. Er du i humør til en efterårsflirt? Perfekt! I august, september og oktober er Krebsen ekstra populær blandt happn’s brugere. 

Dit november-horoskop: Løven

Løven 23. juli – 22. august

Afslut sommeren på top, og start efteråret med et væld af kærlighed. I august, september og oktober bliver Løven nemlig bombaderet med kærlighed i appen. 

Jomfruen 23. august – 22. september

Den, der venter på noget godt, venter aldrig for længe. Jomfruen har et rigtigt kærlighedsboom at glæde sig til i den sidste halvdel af året. I august, september og oktober stiger antallet af crushes kraftigt for Jomfruen i appen. 

Dit horoskop: Vægten

Vægten 23. september – 22. oktober

Når solens stråler lyser kraftigst i august, stiger temperaturen også for Vædderen, hvad kærlighed angår. Derefter fortsætter kærlighedsfesten ind i september og oktober. 

Skorpionen 23. oktober – 21. november

Når der er gråt og mørkt ude, sørger Skorpionen for at fylde reserverne op med kærlighed. I marts får den nemlig en række Crushes i appen. Derefter fortsætter populariteten ind i september og oktober. 

Skytten 22. november – 21. december

Sommeren lider mod sin ende, og efteråret gør snart sin entre. Men opgiv ikke håbet! I august, september og oktober kan Skytten nemlig glæde sig til ekstra meget kærlighed i appen. 

Stenbukken 22. december – 19. januar.

I august er der ekstra meget spænding i luften. Denne måned byder nemlig på en rigtig kærlighedsbombe for Stenbukken. Hvorfor ikke benytte lejligheden til at sidde ekstra meget på alle byens hyggelige cafeer med én, du har et ekstra godt øje til i efteråret? Derefter fortsætter kærlighedsfesten i september og oktober. 

Vandmanden 20. januar – 18. februar

Sørg for at oplade mobilen, og gør dig klar til et spirende forår! I marts og april blomstrer kærligheden for Vandmanden. Dette fortsætter også i september, så du kan glæde dig til en hed måned, der byder på uendelige mængder kærlighed. 

Fiskene 19. februar – 20. marts

I løbet af sensommeren føler du sig som en fisk i vandet. Fiskene går efteråret i møde med ekstra mange crushes. I august, september og oktober er de nemlig ekstra populære ifølge happn’s kortlægning.

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide