[single_post_category_name]

Sanchez’ anbefalinger: Erotiske noveller

Hun ELSKER erotiske noveller, mommy porn, dirty booksyou name it, så har hun læst den!  

Karina Sanchez er 37 år, gift med Lasse og mor til Maximus på 6 år. Hun kommer igennem mindst én bog om ugen som lydbog. Lydbøger er fantastiske, fordi de kan tages i brug, både når man cykler, laver mad og op til sengetid. <3 Her kan du læse ChriChri’s helt egen erotiske novellereksperts bedste anbefalinger.

LÆS OGSÅ: Kvindens (7) orgasme(r)

 

Real Dirty, Real Sexy af Meghan March. 

 

Denne bog kunne jeg slet ikke lægge fra mig. Kemien mellemcountrymusiker bad boy Boone og den rapkæftede bartender Ripley er hot, magisk, og sexscenerne er mega hotte. Boone er den perfekte blanding af den dominerende alfa og den sydlige gentleman. Ripley er sassy og benhård og siger det, som det er. Der er masser af intriger og spænding. 5 auberginer! 

 

Dublin Street, London Road, Jamaica Lane af Samantha Young. 

 

Var solgt efter de første fem minutter, og bøgerne bliver bare bedre. Den er sjov, romantisk, der er lidenskab, sorg og god sex. Den har det hele inden for genren. Voksen moderne romantik. Den er skrevet virkelig godt, og stemmerne på lydbogen var helt perfekte. Kom igennem serien på under en uge. Er en af de bøger, hvor tårerne trillede ned ad kinden, så den får klart 6 auberginer.  

Neighbor Dearest af Penelope Ward.

Absolut en yndlings, har hørt den tre gange! Elsker den seksuelle spænding mellem Chelsey og Damien, du kan føle den på hver side af bogen. Chelsey flytter ind i Damiens lejlighedskompleks efter at være blevet droppet af sin kæreste. Det sidste, hun har brug for, er, at hendes nye nabo minder hende om ekskæresten. Men Damien er klart en lækrere udgave end eksen. 

Var fuldstændig fængslet af historien. Den er sød, sjov, sexet og vækker mange følelser i mig. 6 auberginer ! 

Undeniable Series af Madeline Sheehan.

Hvis man var vild medSons of Anarchy – og det var jeg – så er denne bog helt sikkert noget for dig. Dette er ikke den typiske kærlighedshistorie, den er intens, rå og mørk. Eva Fox er prinsessen fra Silver Demons Motorcycle Klub. Deuce West er den sexede, bikerbad-ass fra helvedes Horsemen Motorcycle Club. Deres første møde er uskyldigt, men som Eva bliver ældre, og de mødes igen og igen, udvikler det sig til lyst og kærlighed. 4 auberginerherfra! 

 

The Vincent Boys afAbbi Glines.

The Vincent Boys rockede min verdenBogen er fyldt med drama, venskab og ægte kærlighed og har virkelig hotte sexscener. Trekantsdramaet mellem Ashton og de to fætre Sawyer og Beau gjorde, at teenageren i mig kom frem, og jeg blev lidt forelsket i Beau. 4 auberginer! 

True North Series af Sarina Bowen.  

True Northserien har alle elementer, jeg elsker i en roman: had, kærlighed, fortrydelse, frustration, lyst og seksuel spænding. Favoritten for mig er Steadfastbog 2 i serien, men bøgerne er skønne på hver deres måde. 4 auberginer! 

Roomhate af Penelope Ward.

Grunden til, at Penelope Ward er en af mine yndlingsforfattere, er denne fantastiske bog. Den er en blanding af vanvittig intens angst og den mest hjerteskærende kærlighedshistorie, du kan forestille dig  en total følelsesmæssig rutsjebane. Jeg elskede hvert minut af denne bog, selv når jeg hadede den! Historien handler om to barndomsvenner, hvor livet har taget forskellige retninger, kun for at bringe dem sammen igen flere år senere. En af de bedste bøger, jeg har læst. 6 auberginer! 

 

Off Campus Series af Elle Kennedy.

Hvis du er fan af Skam eller voksede op med Beverly Hills 90210, så er det her lige en bog for dig. Elsker de her bøger og er sikker på, du også bliver efterladt med et stort smil. Man følger forskellige hovedpersoner i hver bog, deres kamp med kærlighed og collegelivet. Der er sex, humor, dramatik og problemer, man sagtens kan relatere til, også selvom man ikke selv står i deres situation. 6 auberginer! 

Dette var et uddrag af ChriChri Magasinet The Love Issue. Kunne du tænke dig at få ChriChri Magasinet som en af de første, hver gang det udkommer, kan du blive abonnent her.

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide