Guide: Sådan holder du Valentines Day som single

Du er sikkert allerede godt træt af at høre om Valentines Day, parrenes og kærlighedens dag, men Valentines Day er altså ikke nødvendigvis kun for kærestepar. Der er nemlig massere af ting at fejre på kærlighedens dag, og her kommer vores bud på, hvordan du kan tilbringe dagen i dag på bedste vis:

LÆS OGSÅ: Supersingle – sådan finder du DIN kærlighed!

1. Vær sammen med din bedste singleveninde

Gode venskaber indeholder masser af kærlighed, og de er i den grad værd at fejre! Hiv fat i din bedste veninde og giv hende to valgmuligheder:
– I kan tilbringe dagen hjemme i jeres pyjamas med snacks og film.
– I kan tage jeres flotteste kjoler på og tage ud i byen til lækker middag, drinks og dans.
Vi har selv lidt svært ved at vælge, hvad vi helst ville..

2. Tag i biografen

Man kan altså godt tage i biografen alene, og der går så mange gode film for tiden!

3. Overrask din mor

– For din far har vel ikke planlagt noget? 😉 Din mor vil blive så glad for en buket blomster og noget chokolade, og så vil hun helt sikkert servere noget lækkert og gøre dig i godt humør.

4. Hyg dig hjemme (med din kat)

Du kan fx nyde, at du har en hel seng for dig selv, som du kan ligge og se serier i, mens du spiser blandselv-slik og drikker et glas rødvin (eller 5, det er okay, vi siger det ikke til nogen).

5. Gå på date

Frem med tinder! Den der søde fyr, der bliver ved at skrive angående en date, som du bliver ved med at udskyde.. det er nu du skal slå til. Man må gerne gå på første date på Valentines Day; det betyder blot, at der er måske er lidt ekstra romantik i luften 😉 Du må også gerne være ekstra modig i dag, og være den der spørger en anden ud. Worst case får du et nej, og så kan du sige pyt og springe tilbage til et af de forrige punkter!

6. Online-shopping og home-spa

Det er altid godt med lidt selvforkælelse, og i aften er den perfekte mulighed for at vise dig selv og din krop lidt ekstra kærlighed. Tag et langt varmt bad, brug hårkur, brug lotion og giv dig selv mani- og pedicure. Mens du venter på, at neglelakken tørrer, kan du fordrive tiden med lidt velfortjent online-shopping.

7. Drik dig fuld

I alt det du allerbedst kan lide; øl, cocktails, vin, champagne – you name it. Herfra skal du nok få en sjov aften, du kan enten tage i byen og få nogle nye venner eller blive hjemme og danse i stuen.

8. Besøg dine bedsteforældre

Dine bedsteforældre er altid glade for at se dig, og jeg er sikker på, at din mormor har en opskrift eller 2 i ærmet på det læææækreste bagværk. Kvalitetstid med familien skal ikke undervurderes.

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

8 råd til bedre hud

Køb bogen GLØD – Sund kost, Smuk hud Af Christian Grønhøj og Morten Fenger   Indeholder reklamelinks Kost har stor betydning for hudens sundhed, og