8 smarte måder, du kan genbruge din gamle mascara på

Måske kender du det, efter en lang dag kigger du dig selv i spejlet og kan se at din mascara har drysset under øjnene. Så ved du, at det er tid til en udskiftning af din mascara. Men selvom din gamle mascara ikke duer til meget mere, så er der absolut ingen grund til at smide selve børsten/staven væk. Så før du overvejer at smide din gamle mascara ud, så læs med nedenfor og se hvilke 8 fantastiske ting, du kan genbruge børsten til.

Tip: Start med at give børsten en hurtig vask, for at få den sorte farve af. Skrub børsten godt med shampoo og så er den good to go.

LÆS OGSÅ: Lash Lift: Vippebehandlingen vi er afhængige af!

Brug den til at holde styr på dine øjenbryn
Det kan være en anelse svært, at holde styr på brynene engang i mellem. Så for at få stærke bryn, så er det skønt at have en børste til at holde dem på plads.

Fjern fnuller fra din føntørre
Husk som det første at tage stikket ud 😉 Herefter kan du gå i gang med at fange alt det fnuller, der skulle være samlet sig i din føntørrer.

Brug den til rengøring af de besværlige steder
Når det kommer til rengøring, kan en mascara børste være aldeles brugbar til at komme ind de steder, hvor det ellers er umuligt at komme til med en svamp.

Rengør nemmere afløbet i badet
Selvom det er knapt så indbydende, så skal det jo klares. Brug derfor børsten fra din gamle mascara til at fjerne hår og andet uønsket snavs fra afløbet.

LÆS OGSÅ: ChriChri tester: Kan makeuppen holde til en tur i Tivoli

Tæm de små ”strittere”
Der skal ingen tvivl være om, at vi elsker når håret sidder godt. Men det er som om, at der altid skal være ét hårstrå eller to, som absolut skal stritte lige op i luften eller til siden! Put derfor hårspray på børsten og stryg den over de små strittende hår.

Skil øjenvipperne ad
Åh! De dage hvor vipperne klumper sammen, når der er kommet mascara på.. Det er noget så irriterende! Brug efterfølgende den rene mascarabørste til at adskille øjenvipperne.

Rengør dine smykker
Når det kommer til rengøring af dine smykker, er den lille bløde mascarabørste et genialt værktøj til at komme ind i de små kroge uden at ridse smykkerne.

Eksfolier dine læber
Dyp rene mascarabørste i læbepomade og masser med børsten på dine læber. Resultatet er, at dine læber bliver helt og aldeles fantastisk bløde, og så er du mere end kysseklar! 😉

Kilde: purewow.com

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Dette indlæg har 1 kommentar

  1. tina/mormormedstiletter

    Smadder gode ideer!
    Har allede prøvet et par stykker og de virker, sulme:-)

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

8 råd til bedre hud

Køb bogen GLØD – Sund kost, Smuk hud Af Christian Grønhøj og Morten Fenger   Indeholder reklamelinks Kost har stor betydning for hudens sundhed, og