Det siger dit stjernetegn om, hvilken kæreste du er

Er du nysgerrig på, hvad dit stjernetegn siger om, hvad du er for en kæreste? Så læs mere her.

LÆS OGSÅ: 10 ting du kun taler med din bedste veninde om

Vandmand: Den uafhængige
”Hey, er der noget galt, er du sur på mig..?” En besked du sikkert allerede har fået op til flere gange i dag. Men hvem kan bebrejde dig? Du kan jo ikke gøre for, at du har brug for lidt plads. Du er en dyb engageret partner, loyal og støttende som bare pokker, men du har ikke tid til, at nogen behandler dig dårligt. Hvis nogen gør noget, der pisser dig af, er du den, der er skredet. Desuden er du… crazy i sengen 😉

Sådan møder du din soulmate: Det er en, der har været forelsket i dig i evigheder. Og pludselig går det op for dig en sen nat, mens I står og har en dyb samtale, at det her måske er din soulmate.

Den mest vandmandsagtige måde at slå op på: Du ghoster ham. VIRKELIG!

Fisk: Den følsomme
Åh, søde, følsomme fisk. Du er sådan en medfølende partner, der har så meget kærlighed at give af, at det stinker ekstra meget, at du har tendens til at date idioter. Lyt til dine venner, når de fortæller dig, at de ikke er nede med din nyeste flirt – de vil dig bare det bedste. Din følsomme, kunstneriske side skinner bedst, når du er i forhold med en, der værdsætter din indie-playliste på Spotify. Dine partnere elsker dine kunstneriske interesser, måden du altid præsenterer dem for noget nyt på. Du er medfølende og venlig, og alle føler sig godt tilpas i dit selskab.

Sådan møder du din soulmate: I kommenterer begge to et billede, som en kendt tatovør har lagt op på Instagram, efterfølgende begynder I at følge hinanden, og herefter tager det fart.

Måden I går fra hinanden på: Din partner er dig utro, og du tager ham tilbage, efter han lover, at han vil ændre sig. Det vil han ikke..

Vædder: Den ærlige
Kære vædder, du er en no-bullshit-agtig person. Din lidt hårde attitude skinner igennem på alle aspekter hos dig (højst sandsynligt også derfor, at folk automatisk gerne vil arbejde sammen med dig i gruppeprojekter osv.) – men også når det kommer til dating. Du kan godt være en smule moody engang i mellem, og det kan nogle gange være svært for en partner at forstå, hvordan en person, der ellers er så pragmatisk kan være så humørsyg. Men når du endelig finder den person, der virkelig forstår dig, så er det helt rigtigt! Skænderier med dig er intent på en helt ny måde. Dine partnere gør som regel alt, hvad de kan for ikke at træde dig over tæerne, for du holder dig ikke tilbage, når du først går i gang. Intet er over grænsen, når nogen pisser dig af – du viser absolut ingen barmhjertighed!

Sådan møder du din soulmate: I får øjenkontakt på tværs af rummet og den seksuelle spænding skriger! I har sex senere på aftenen og er uadskillelige efter.

Måden I går fra hinanden på: Du går simpelthen bare fra ham midt på gaden en dag, hvor han bare ikke vil holde kæft om noget ligegyldigt drama i hans liv. Du indser, at du er rimelig meget ovre ham.

Tyr: Den logiske
Du er en praktisk person, Tyr, og dine dating-vaner afspejler dette. Mens alle andre render rundt og dater tvilsomme fyre og ender i dårlige forhold, så har du aldrig skulle bekymre dig om det. Ikke at sige, at du er kedelig, du tager bare ikke rigtigt chancer. Hvorfor gå efter den mystiske godte, som har kigget på dig hele aftenen, når du allerede ved, at din ven Peter længe har været lidt interesseret i dig Det kan selvfølgelig godt være, der ikke er så meget kemi at hente der, men til gengæld er han en sikker fangst.

Sådan møder du din soulmate: Han hang bare ud med dig længe nok til, at du til sidst gav dig.

Måden I går fra hinanden på: Du dumper ham efter 18 måneders svag dating, efter du har lavet en plus- og minusliste over forholdet, og indset, at det var formålsløst.

Tvilling: Den eventyrlystne
Du er venlig af natur, og det er ofte dét, dine partnere falder for. Det er nok også grunden til, at så mange af dine forhold er startet platonisk. Du er supersjov at date, fordi du altid har de bedste ideer til en god date. Du udstråler så meget selvtillid, at selvom du måske ikke føler det indeni, så opfatter din omverden det sådan, og din nervøsitet læses ofte som værende sarkastisk. Mens dine partnere elsker din kreativitet og eventyrlyst, kan din ubeslutsomhed dog irritere andre mennesker… Virkelig meget.

Sådan møder du din soulmate: I har længe været i den samme vennekreds, og en eller anden dag går det op for dig, at det her er HAM. Du foreslår den første date (selvfølgelig, gør du det) og det er dét.

Sådan slår I op: Han spørger, om du vil flytte ind, og du kan simpelthen ikke finde ud af, om du vil eller ej. Efter at have sovet på det og snakket med 18 af dine bedste venner om det, går det op for dig, at du ikke er såååå vild med ham alligevel.

Krebs: Den smålige
Du kan være en smålig B***, men du ved det heldigvis allerede. Du kan aldrig bare acceptere det, når folk er vilde med dig (selvom de naturligvis er!) Og det fører til størstedelen af ​​dine problemer. Som partner skinner du bedst igennem med ligesindede mennesker, men vær forsigtig med ikke at falde i datingfælden, fordi – og dette er ment med kærlighed – pessimisme-mentaliteten er ikke super sundt for dig i det lange løb. Du connecter meget intenst med folk (som i fire timers telefonopkald hver nat i en uge, efter at have mødt hinanden en gang), og folk er meget tiltrukket af det. Plus sex med dig er med et ord: fantastisk. Men dine usikkerheder gør tit, at dine forhold er korte, fordi du er for hurtig til at reagere.

Sådan møder du din soulmate: I ender i et af hjørner til en fest og begynder så småt at nedgøre andre folk til festen, som I ikke bryder jer om. Det udvikler sig til gensidig kærlighed. ”Det er ingenting,” siger du til alle dine venner, men de ser, hvordan du lyser op, hver gang din partner sender dig et meme, hvor han nedgør de samme ting, som du hader.

Sådan slår I op: Din partner beder dig om at gifte dig med ham, og du svarer med et: “Vent, som en ven?”

Løve: Den der altid er liiiidt for meget
Åh, Løve. Du ville ikke engang læse denne dumme artikel, men nogle af dine venner taggede dig i opslaget, og nu er du her! Du er en stjerne, og du ved det. Din magnetiske personlighed gør, at alle falder for dig – hurtigt. Du vil ikke vente med at spille spil med nogen – duh, du har ikke tid! Hvis nogen er interesseret i dig, så har de bare at give udtryk for det på den mest prægtige og smarte måde. Når folk har fået din opmærksomhed, er du en af ​​de mest loyale og kærlige partnere nogensinde. Folk elsker at flirte med dig, fordi du er fantastisk at snakke med. Folk mener nogle gange, at du er selvcentreret, men hvad så? Du spørger alligevel alle, hvad de tænker om dig hele tiden, så det er jo ikke den store overraskelse.

Sådan møder du din soulmate: Han har flere gange set dig tagget i hans venners billeder, og til sidst har han samlet mod til at invitere dig ud.

Sådan slår I op: Du kom for sent til hans store fest, fordi du var i gang med at tage selfies.

Jomfru: Den, der altid gør alt arbejdet
Du er en ægte skat, der altid arbejder hårdt og virkelig gør dit bedste, hvilket er meget attraktivt for dine venner, fordi du er uafhængig. Du analyserer alt – især kærlighed – metodisk. Dine partnere elsker, at du er moden og fornuftig, men nogle gange er du bekymret for, at du er kedelig og burde være mere spontan. Vær dog ikke usikker! De er sammen med dig og valgte (fordi Gud ved, at du ikke har jagtet ham) at være sammen med dig.

Sådan møder du din soulmate: I tager hinanden i at stå og tage billeder med det samme filter i SnapChat i Runde Tårn.

Sådan slår I op: Hans venner kom over, og respekterede ikke, at du havde brug for plads, lavede et kæmpe rod, og du kunne ikke komme over det.

Vægt: Hende, der ikke fatter, hvor hot hun er
OMG. Vægten. Hende, der ALTID dater nedad. Vågn op, kvinde! Stop med altid at være den første til at undskylde overfor din partner. Du er hurtig til at antage, at du har gjort noget forkert, men sådan er det ikke altid! Du er nødt til at stå op for dig selv noget mere. Du har tendens til ikke at være særlig konfronterende, som kan ses som en moden egenskab hos den rigtige partner, men er også virkelig let at udnytte for de forkerte. Du kan charmere bukserne af bogstaveligt talt alle, så det er et vidunder, at du nogensinde kan føle, at du altid er forkert.

Sådan møder du din soulmate: Han ignorerede dig i klassen, indtil han ikke gjorde det længere, og nu er du forelsket.

Sådan slår I op: Du tror, ​​du er helt dater dit helt rigtige match, indtil indtil en eller anden milliardær, som har opfundet en app eller Uber, fanger dit øje på en kaffebar, og du dér tænker ”Vent.. Jeg ER interessant?!” Uanset hvad, så ender du med at droppe din milliardær til fordel for Jake Gyllenhaal, så du skal nok klare den!

Skorpion: Den intense
At date en skorpion er sjovt, for alle er vel lidt af en masochist. Ej, men du ved, hvad vi mener. Alle, der kender dig ved, at du helt seriøst er et af de bedste mennesker, man kan kende. Det kan godt være, at du altid er lidt skeptisk over for dine partners venner i starten, men det er kun fordi du ikke vil have, at han pludselig havner i det forkerte slæng.
Du er en meget intens person, men du er klar over det, og får det det bedste ud af det. Dine partnere synes altid, du er den bedste EVER i sengen, og det er du stolt af – som du også bør være! Du lægger hårdt arbejde i A-L-T, hvad du gør – bogstavelig talt – hvilket også er grunden til, at alle dine ekskærester er bange for dig.

Sådan møder du din soulmate: Du fornærmede ham på Twitter, og det gik viralt.

Sådan slår I op: Han vågner op en dag, og du har blokeret ham OVERALT.

Skytte: Den sjove
Du er en festens midtpunkt, som den sjoveste person i din vennegruppe, kommer alle altid til dig for råd og forslag til Instagram-captions. Du er super charmerende, og din humor er en af ​​de mest sexede ting ved dig. Du har tendens til at se det bedste i mennesker – hvilket kan være godt, for = ingen spil! Men det kan også være lidt urealistisk. Hvis nogen har svigtet dig over tre gange, er det nok en god indikation på, at de måske gør det igen? Bare et gæt? Og noget andet: Stop med at forsøge at blive venner med dine eks-kærester! Seriøst!

Sådan møder du din soulmate: Du fyrer en sjov joke af til en fest, alt imens I begge kæmper for at åbne en særlig vanskelig flaske vin.

Sådan slår I op: Du opdager, at han har liket en masse af hans eks-kæresters selfies på Instagram.

Stenbuk: Den voksne
Du er moren i vennegruppen, og ærlig talt den, der har bukserne på, i hvilket som helst forhold. Du kan ikke gøre for det! Det er bare sådan, det altid har været! Dine partnere elsker, at de ikke behøver at bekymre sig om dig, eller holde dig opdateret med konstant at skulle opdatere dig om, hvad de har gang i over Messenger. Du kan godt være en lille smule snobbet og en andelse pessimistisk, hvilket kan tænde den forkerte partner af, men når du først har fundet e,n som virkeirkelig forstår dig, er alt fryd og gammen.

Sådan møder du din soulmate: Du ser ham i din lokale boghandel, hvor I vælger mellem to bøger af samme forfatter, og du ruller øjne af ham, fordi alle ved selvfølgelig, at fyre er problematiske. Alligevel ender I med at komme godt ud af det med hinanden efter at have snakket lidt.

Sådan slår I op: Du vågner op en dag, og tænker: “Jeg kunne gøre det bedre.”

LÆS OGSÅ: Dit stjernetegn afslører, hvilken type mor du er

Cosmopolitan

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

8 råd til bedre hud

Køb bogen GLØD – Sund kost, Smuk hud Af Christian Grønhøj og Morten Fenger   Indeholder reklamelinks Kost har stor betydning for hudens sundhed, og