14 ting, du griner og græder over i 30’erne 

De vilde 20’ere er forbi, og du er i gang (eller skal i gang) med det næste kapitel af dit liv. Ting og oplevelser vil sandsynligvis få (eller have) en anden betydning, end hvad de havde i 20’erne. Du skal være indstillet på, at byture, der i 20’erne både fandt sted torsdag, fredag og lørdag, bliver en by i Langtbortistan. Vi giver dig nedenfor 14 ting, der enten betyder noget, eller på ingen måde har betydning for dig, når du er i 30’erne.

LÆS OGSÅ: Skønhedsfavoritter til selvforkælelse

1. Du ser dine venner mindre

Hvis dine venner bor flere gader væk, så vil du med garanti ikke se dem flere gange om ugen, men nærmere et par gange om året.

2. Binge-watching af TV-serier er federe end byture

Hvem gider bruge en aften i byen med risikoen for efterfølgende tømmermænd, når man kan se Outlander eller Riverdale en hel lørdag aften?

3. Du er gået på kompromis med de krav, du stillede i 20’erne

Hvis du stadig er single, så har du på ingen måde samme krav til, hvordan fyrene skal være, som du havde førhen… Højde og hårvækst vægter ikke ligeså meget, som det tidligere har gjort.

4. Ordet ”nej” er blevet nemmere og nemmere at sige

Nej, er generelt bare blevet et fantastisk ord i alle forbindelser… ”Skat, vil du smøre min madpakke?” – Nej.

5. Vægten bliver mere og mere ligegyldig

En Ben&Jerrys is er det hele værd. Hvem gider at spise salat hver dag, og er alle kroppe ikke bikinikroppe?

6. ”Kan man dø af tømmermænd?”

Tømmermændene har aldrig været værre. Du drak i fredags, og du er stadig helt færdig om mandagen. Du overvejer helt seriøst, om du nogensinde kommer over det.

7. Du er blevet mere ligeglad med, om ”den og den” kan lide dig

Du gider ikke gå op i venskaber, der alligevel er overfladiske, og du gider da slet ikke at lave om på dig selv for andre. Du er blevet god til at sortere, hvem du gider omgås med.

8. Det fedeste er at få en ny vaskemaskine eller tørretumbler

Førhen blev opsparingen måske brugt på fede designertasker og lækre sko, men dengang anede du jo heller ikke, hvor fantastisk det er at få en ny vaskemaskine – den kan jo vaske SÅ meget på én gang! Hvad mere kan man ønske sig?

9. Mange af dine venner bliver skilt

Og det bliver du måske også selv?

10. Du er gammel nok til at kunne være bedstemor

Altså, hvis du vel og mærke er sidst i 30’erne, og hvis du fik dine børn ret tidligt. Men ja, teknisk set – er du faktisk gammel nok…

11. Du har lyst til at prøve en af de der juicekure

Dine venner snakker om juicekure, der er vildt gode, så dem vil du selvfølgelig også prøve. Man skulle tilsyneladende føle sig som et bedre menneske bagefter eller noget….

12. Du drikker god vin

Du drikker ikke længere Liebfraumilch, som ellers var spitzen klasse i 20’erne. Kvalitet er begyndt at betyde mere end kvantitet. I hvert fald når det gælder vin!

LÆS OGSÅ: Drømmejobbet: Sådan finder du din passion!

13. Du kan til tider være rigtig negativ

Du er begyndt at tænke det værste i forbindelse med alt. Du kan være sarkastisk, men for det meste er du måske bare pessimistisk.

14. Du har penge

Du har fået sparet en masse penge op, da du ikke kommer så meget ud, som du gjorde førhen. Det burde du i hvert fald have gjort 😉

Kilde: Popsugar

Kan du tilføje flere ting til listen? Del dem endelig med os i kommentarsporet nedenunder, så kan vi grine og græde over det sammen 😉

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er

De lækreste spinatvafler

Ingredienser1 banan 1 dl frosne ærter 1 stor håndfuld frisk spinat 1 håndfuld frosne broccoli 1-2 dl havregryn afhængig af, hvor faste vaflerne skal være