18 fordele ved at være i et fast forhold, når du er i 20’erne 

Ung, selvstændig og … optaget? Ja, den er god nok! Denne artikel er dedikeret til dig, som er i 20’erne og i et fast forhold –  og netop fordi du har en kæreste, er du måske mere end én gang blevet spurgt: ”Jamen skal du ikke ud og se, hvad der ellers er?” Nogle mener, at det slet ikke giver mening at være i et fast forhold, når du ikke er ældre, for du lader jo din ungdom gå til spilde – Vi er dog af en anden mening! Er du så heldig at være faldet over Prince Charming allerede, er det da bare om at nyde det i fulde drag. Derfor har vi udarbejdet denne liste med alle de fordele, der er ved at være ung og ”optaget”!

LÆS OGSÅ: 10 fantastiske ting du kan gøre alene 

1. Bare fordi du har en kæreste, betyder det ikke, at du ikke kan lave alle de samme ting, som singlerne kan. Har du lyst til at studere i udlandet eller tage i byen med dine veninder, er det altså ikke en hindring, at du er i et forhold.

2. Du har en, som virkelig forstår dig, hvilket nogle mennesker søger efter hele livet.

3. Du har en, som kender dig og elsker dig i en periode af dit liv, hvor du hele tiden lærer og vokser som menneske.

4. Du har når som helst én, der kan bekræfte dig i dine talenter og drømme. Det er lidt ligesom at have en personlig cheerleader 24/7.

5. Du slipper for at din familie hele tiden stiller det samme irriterende spørgsmål om, hvorvidt du ser nogen – de har både mødt og kender din udkårne.

6. Tidligt i livet bliver du opmærksom på, hvilke kvaliteter du søger i en partner, og hvad det kræves at have et succesfuldt forhold.

7. Du har altid en at vende hjem til efter en lang dag.

8. Når dine veninder fortæller dig om alle de umodne fyre, de kommer i kontakt med på Tinder eller i byen, kan du glæde dig over, at du ikke behøver at tage del i ”kødmarkedet”.

9. Er du i et monogamt forhold, behøver du ikke bekymre dig om risikoen for kønssygdomme.

10. Du har en til at minde dig om, hvor højt elsket du er dagligt.

LÆS OGSÅ: 15 forslag til dates i forårsmånederne

11. I kan lære af hinanden, opleve livets op- og nedture sammen og ikke mindst støtte hinanden i at tackle de uundgåelige bump på livets vej.

12. Lige så stille kan I udvikle jeres forhold uden at føle det pres, der kan komme senere i livet i forhold til at gifte sig, få børn osv.

13. Du har din elsker og din bedste ven i én og samme person.

14. Du har en at tage med til akavede familiesammenkomster.

15. Du slipper for at jonglere med både karriere og dating. Derimod har du mere tid til at fokusere på dine ambitioner og personlige mål, fordi du allerede har styr på kærligheden.

16. Små dagligdags ting såsom at handle ind eller at varme rester fra dagen før er meget sjovere med en kæreste, du kan gøre det sammen med.

17. Når dine single-veninder klager over, hvor svært det er at finde en helt normal og sød fyr og nævner, at de ville ønske, at de havde en kæreste som din, kan du føle glæden ved, at han netop er din – helt diskret selvfølgelig!

18. Du kan til hver en tid være dig selv – både på de gode dage og de dårlige – og du har en, som kan opmuntre dig, udfordre dig og grine sammen med dig. Med andre ord: En, der bare elsker dig!

LÆS OGSÅ: “Broken Heart Syndrome”: Kan man virkelig dø af et knust hjerte?

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er

De lækreste spinatvafler

Ingredienser1 banan 1 dl frosne ærter 1 stor håndfuld frisk spinat 1 håndfuld frosne broccoli 1-2 dl havregryn afhængig af, hvor faste vaflerne skal være