31 sandheder om små og store bryster

Uanset om du har små eller store bryster, kan der være fordele og ulemper. Vi har fundet 31 sjove fact, som du sikkert kan nikke genkende til.. God læselyst!

LÆS OGSÅ: Melissa vil bryde tabuet om sexlegetøj

Os med små bryster:

1. Vi er besat af store bryster!
Vi er lige så desperate efter at se og røre ved dem, som en typisk 16-årig dreng. Mest fordi vi er nysgerrige. Hvor store er dine brystvorter? Hvor meget vejer dine bryster hver især? Hvor opbevarer du din telefon???

2. Det er sjovt at gå uden BH.
Vi er vilde med, at vi kan gå i supermarkedet uden BH på en tømmermændsramt dag uden, at vi skal bekymre som om, hvorvidt de hænger og slasker. Dog er det ikke en god idé i koldt vejr: #BulletNips

3. To ord: Kate Moss!
Måske vil vi på kendisskalaen aldrig blive lige så store som hende – men vores bryster??? Hell yeah, det er vi stolte af!

4. Vi får altså stadig strækmærker.
Selvom de er små, og mange tror, at man dermed ikke får strækmærker på dem, så er det altså ikke sandt. I og med at de er så små, som de er, bliver de forskrækket ved bare den mindste ændring. Så hvis man tager en lille smule på… Bing, så er der strækmærker.

5. Små bryster har også følelser!
Vi forestiller os, at store bryster får masser af opmærksomhed i soveværelset! Men det gør vores ikke… I må meget gerne tage ordentlig fat i dem engang i mellem, tak!

6. …Men ikke klem dem for hårdt!
Det kan godt være, at de er små, men de er altså stadig sensitive! Please, be gentle with our babies.

7. Vi kan bruge vores BH som en taske.
– Jep, du læste rigtigt! Der er rigeligt med plads til et kondom, en iPhone eller en kebabrulle 😉

8. Vi er rent faktisk taknemmelige for dagene inden vores ”periode”.
Fordi vi starter på et lavt niveau, så opdager vi rent faktisk, at vores bryster godt kan vokse lidt i dagene op til vores menstruation. Vi elsker det! Hello boys…

9. …. Og når de skrumper igen?
I stedet for at blive triste over at vores bryster er tilbage til deres normale størrelse igen, så hopper vi af glæde! Den slags hop, som IKKE gør ondt i vores bryster eller giver os et blåt øje for den sags skyld – just saying 😉

10. Vi bruger også sports BH’er
Selvom det ikke gør ondt, når vi hopper, behøver vi stadig en sports BH, som kan holde tingene lidt på plads. Vores bryster vil altså stadig bounce som gale, hvis de ikke får noget støtte!

11. Vi er kamæleoner
Den ene dag kan vi have stooore bryster takket være en god push-up BH, mens vi den anden dag leger Kate Moss og takker naturen for at have givet os små, fine bryster.

12. Planlægning er vigtig!
Vi indrømmer gerne, at vi nogle gange gerne vil have haft større bryster fra naturens side og derfor bruger vi altså engang i mellem puder i vores BH. Det kræver dog noget planlægning, da det er ikke just sexet, hvis du trækker en fyr med hjem lørdag nat, og puderne falder ud i skødet på ham.

13. …Men vi er ikke altid vilde med puder og fylde!
Selv om vores bryster ikke er så store, betyder det ikke, at vi altid gerne vil have puder og fylde i! Der er for eksempel ikke noget værre end at vente på, at en bikinioverdel med puder skal tørre! Vi ender altid med at have klamme våde pletter på vores trøje efter et dyp i havet eller poolen.

14. Vi elsker IKKE ”Ass Guys”!
Man bliver træt af at høre på fyre, som skal konstatere, at de ikke er en ”boob guy”, men en ”ass guy” – fordi vi ved jo alle sammen, at hvis han er en ”boob guy”, så er vi ikke hans type? 😉 Helt ærligt… Vi går da heller ikke rundt og kalder os selv ”big dick gals”????

15. Det er sjovt at shoppe undertøj.
I modsætning til vores storbarmede veninder, kan vi rent faktisk købe flot, elegant og sexet undertøj! Vi behøver heller ikke at betale dyre domme for en BH, fordi H&M alligevel altid laver noget, vi godt kan passe. Til gengæld føler vi os snydt, fordi vi skal betale den samme pris for en BH, som de storbarmede skal, selvom der er blevet brugt 50% mindre materiale i vores.


Os med store bryster:

1. BH priserne er unfair
Som tidligere nævnt er det bare ikke muligt at finde en BH til rimelige priser, når man har store bryster. H&M er ikke behjælpelige.. I stedet må man gå i dyre undertøjsforretninger, hvor en stor BH oftest er kedelig og bedstemor-agtig at se på…

2. Store bryster er mindre sensitive end små bryster
Du kan strejfe vores bryster så mange gange du ønsker…vi vil ikke opdage noget som helst!

3. Vi har ikke alle sammen massive brystvorter
Nogle har, andre har ikke. Bare husk: det er uhøfligt at spørge.

4. Nogle kvinder er mere interesseret i dem, end mænd er!
De elsker store bryster og kan ikke lade være med at stirre på dem. Hvis de spørger pænt, må de endda få lov til at røre ved dem engang i mellem – bare for at tilfredsstille deres nysgerrighed 😉

5. Vi kan ikke løbe nogen steder!
Alle stirrer på vores bryster, som hopper op og ned! Og det er ikke kun savlende mænd! Igen… Kvinder kan heller ikke lade være med at kigge. Som om vi kun løber for at få opmærksomhed???

6. Vi kan ikke gå med alle slags trøjer!
Hvis ikke vi har noget på, som sidder tæt under brystet, ligner vi gravide kvinder! Om ikke andet, så er vi i hvert fald sikret et sæde i bussen…

7. Og skjorter…
Der er ikke nogen grund til at bruge penge på en skjorte! Vores bryster kan ikke være i den, medmindre vi ikke knapper de første 4 knapper. Men så skal vi alligevel have en top inden under og hvorfor så gå med skjorte overhovedet?

8. Halter-neck bikinis er ikke vores ven!
Den holder næsten lige så længe som vores tan.

9. Store bryster er ligesom en ”baby bump”
Folk tror seriøst, at det er OK at stirre på dem uanset hvor og hvornår.

10. Alle tror, at vi har silikonebryster
Vi har slet ikke tal på, hvor mange gange vi har hørt ordene: ”Er de ægte?”

11. At købe en bikini er…. interessant?
Vi bliver nødt til at købe en større overdel end underdel. Det er ikke altid nemt at finde et helt sæt, når vilkårene er således..

12. Vi elsker også at lege med dem!
De er dejlige og bløde at røre ved! Når vi ser TV, stikker vi nogle gange hænderne ned i vores BH og  holder om dem. Det føles trygt og komfortabelt.

13. Mænd kan ikke lade være med at prøve vores BH
De skal altid lige prøve den, eller også er de så dumme, at de tager den på hovedet og bruger den som en hat. It’s like an instinct. They can’t be stopped.

14. De er virkelig tunge
Altså… virkelig tunge! Nogle gange bliver vi nødt til, at hvile dem på den nærmeste disk…

15. Nogle gange er vi jaloux på dem med små bryster
At kunne bære en stram top uden en BH? At kunne dyrke sport uden at alting bare hopper? At kunne købe trøjer som BÅDE passer vores øverste og nederste halvdel?

16. Vi kan ligeså godt droppe at ligge på vores mave
Bare… AV!

Kilde: Cosmopolitan.co.uk

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide