[single_post_category_name]

Kunsten i at pakke en gave ind

Gør din gave unik

At pakke gaver ind har altid være en af de ting, jeg elsker ved at købe gaver til andre. Selve indpakningen er for mig en stor del af det at give en gave. Den visuelle glæde ved en flot indpakket gave kan nogle gange være en lige så stor glæde, som det der er indeni. Det handler om at have gjort en indsats. Det er til min store glæde, at butikkerne efterhånden er blevet ret gode til at forstå betydningen af packaging. Men står man og selv skal pakke et par gaver ind til jul har min veninde Julie Wettergren samlet et par ideer til hvordan det kunne gøres.

Tips til at pakke gaver ind:

– Køb en gammel nodebog på loppemarked eller i en genbrugsforretning. Brug siderne til at klippe en fjer eller lav dem til til – og fra kort, papiret er meget romantisk og giver et godt look til gaverne.

Vi har taget nogle fjer og sprayet dem med spraylim og dyppet spidserne i glimmer, det giver en flot dekorationseffekt.

– Tørrede hortensia kan du spraymale med guld eller sølv, og putte dem i en vase eller bruge dem til andre decorationer.

– Brunkager som til og fra kort. Brunkager er perfekte som til – og fra kort. Man kan endda også lave en sød juleguirlande. NB: du skal huske at stikke huller i dejen inden du bager dem, så du kan komme en snor igennem.

Vi brugte gavepapir fra Notre Dame, Søstrene Grene, Magasin, Ikea og rester fra sidste år (ja, vi er begge nogle der gemmer på bånd og pænt gavepapir).

Held og lykke med jeres gaveindpakning.

xxx CSM 

LÆS OGSÅ: Christiane: Sådan ser mine skønhedsrutiner ud

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide