3 sex-spørgsmål som du synes er for pinlige at spørge om

Vi er sikre på, at der går kvinder rundt derude med en række spørgsmål som de ikke tør at spørge om. Men så er det jo godt at Team ChriChri er her til at svare på dem! Denne gang handler det om sex!

Kan jeg ved et uheld tisse under samleje?
Bruger man kondom og er kondomet intakt – så kan du godt være sikker på, at den våde plet på lagenet ikke kommer fra ham! Lugter pletten af urin? Der er ofte en lille smule væske tilbage i blæren også selvom, at man har besøgt toilettet inden samleje. Visse seksuelle positioner såsom missionær stillingen kan øge presset på blæren og få væsken til at lække.

LÆS OGSÅ: 3 “toilet-spørgsmål” som du synes er for pinlige at spørge om

Hvorfor har jeg en tendens til at grine eller græde under samleje?
Sex er en følelsesmæssig begivenhed. Det er intenst og kan for nogen udløse uventede følelser. En følelsesmæssig reaktion kan også skyldes hormoner, hvor du er i din menstruationscyklus eller måske en frygt, du har ang. dit forhold. Du kender dig selv bedst! – Hvis noget ikke føles rigtigt, bring det op med din partner eller en person du føler dig tryg hos og kan snakke med.

Skal jeg være bekymret hvis jeg bløder efter samleje?
Hvis blodet har en lys farve og det sjældent sker, så er det nok bare et resultat af en irritation. Men sker det igen, eller kommer der en rimelig mængde blod ud af dit underliv, skal du lave en aftale med din gynækolog. Blodet kan komme fra livmoderen eller være forårsaget af en infektion som klamydia eller gonorré.

Kilde: O Magazine

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er

De lækreste spinatvafler

Ingredienser1 banan 1 dl frosne ærter 1 stor håndfuld frisk spinat 1 håndfuld frosne broccoli 1-2 dl havregryn afhængig af, hvor faste vaflerne skal være