5 ting der vil ødelægge dit parforhold

Du kender sikkert til en af de fem nedenstående punkter. Et hvert godt forhold bygger på god kommunikation, men det er ikke altid lige let. Læs med nedenfor og se om dit forhold måske er i fare for at gå i stykker.

1. Uforenelige seksuelle lyster

Det handler ikke nødvendigvis om sexgynger, masker eller swingerklubber. Måske har den ene part lyst til at tage et stykke sexlegetøj med i dobbeltsengen, mens den anden tænder fuldstændig af på det. Uanset, kan det være en vanskelig udfordring, hvis man har vidt forskellige tilgange og ikke er villig til at gå på kompromis.

2. Vidt forskellig sexdrift 

Har du og din partner de samme forventninger til, hvor ofte I skal have sex? Hvis jeres behov er vidt forskellige, kan det være en stor udfordring. Den part, som ikke får dækket sit behov, risikerer at føle sig afvist, mens den anden kan føle sig utilstrækkelig.

3. Jalousi

Lider jeres forhold under manglende gensidig tillid? Så kan relationer til tidligere partnere, sene byture og andre ting, der kan vække de svære følelser, være ganske dræbende for jeres forhold.

4. Kommunikationsproblemer

Formår I begge at være åbne og ærlige over for hinanden? Hvis ikke, kan det være en sand dealbreaker for jeres parforhold.

5. Manglende engagement

Du skal ville dit forhold, og du skal prioritere det – ellers kommer det ikke til at fungere i længden. Tid og nærvær er altafgørende investeringer for ethvert velfungerende forhold.

kilde: www.dagens.dk

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er

De lækreste spinatvafler

Ingredienser1 banan 1 dl frosne ærter 1 stor håndfuld frisk spinat 1 håndfuld frosne broccoli 1-2 dl havregryn afhængig af, hvor faste vaflerne skal være