[single_post_category_name]

7 grunde til hvorfor du skal have sex noget oftere

Vi har sagt det før, og nu siger vi det igen – sex er altså supersundt! Vi har derfor samlet nogle af de bedste grunde til, hvorfor du skal have sex noget oftere. Se dem alle lige her:

1. En orgasme om dagen holder dig rask

Sex kan være med til at holde dig sund og rask, hvis du har det regelmæssigt. Sex kan nemlig forbedre din søvn, din styrke og tone dine muskler 😉 total win, win!

2. Det bringer dig tættere på din partner

At være intim med sin partner, kan gøre det emotionelle bånd stærkere. Det vil få dig til at føle at du følelsesmæssigt er tættere på din partner.

3. God sex giver din hud glød

Tænk at sex kan gøre dig pænere! Sex øger blodcirkulationen i hele kroppen, hvilket er med til at give ekstra ilt til din hud. Dette gør at din hud bliver sundere at se på – what’s not to like?

LÆS OGSÅ: 5 overraskende ting, der har betydning for dit sexliv

4. Sex booster din selvtillid

At mærke at din partner har lyst til dig, kan få dig til at føle dig speciel og ønsket – dette kan være med til at give dig et kæmpe selvtillidsboost 🙂

5. Sex gør din menstruation mere punktlig

Sex kan virke afstressende, og dermed være med til at gøre din menstruation mere punktlig. Hvis du er stresset påvirker det nemlig din cyklus, og kan føre til knap så punktlige menstruationsperioder.

LÆS OGSÅ: Sund sex – og lysten til det

6. Lindrer spændinger

Din krop frigiver endorfiner under sex, ligesom du gør, når du træner. Det lindrer spændinger i kroppen, hjælper dig til at føle dig mere rolig samt til at føle dig mere afslappet, hvilket er med til at gøre dig gladere.

7. Orgasmer gør dig klogere

Jep! Det er korrekt. Studier viser at orgasmer øger strømmen af blod, iltning og næringsstoffer til alle dele af hjernen. Andre aktiviteter som puslespil er kun med til at stimulere dele af hjernen, hvor orgasmer dækker det hele.

Kilde: Popsugar.com

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide