5 gode råd til morgensex

Det kan være hårdt nok at vågne op om morgenen uden at ramme snooze knappen gang på gang, for slet ikke at tale om at klemme lidt morgensex ind. Du bør dog overveje den tidlige lagengymnastik en ekstra gang, for det kan klart være det hele værd.

LÆS OGSÅ: Hvad er du til?: En guide til junglen af vibrerende sexlegetøj

Hvis du begynder din dag med sex, kan du nyde godt af de fordele et hyppigt sexliv medfører. Med regelmæssig sex får du bedre hukommelse, du bliver mindre stresset og selv din hud får en flot glød. Det lyder som noget vi alle burde gøre mere ikke? Derfor får du her 5 gode råd til hvordan du tilpasser din sexy time til din morgenrutine.

1.  Træk dine gardiner fra

En af de største udfordringer ved morgensex er søvnighed! Træk dine gardiner fra og luk sollyset ind, det vil hjælpe dig med at vågne. Ifølge forskere virker sollys faktisk bedre på træthed end hvis du går tidligere i seng om aftenen (i hvert fald hvis det bare er for at få lidt morning action).

2. Brug en vibrator

Morgensex i hverdagene, kan ofte blive lidt presset fordi man skal nå ud af døren til en bestemt tid, så hvis du vil være sikker på at ramme det store O, så brug en vibrator for at speede processen lidt op.

3. Omfavn din kropslugt

I stedet for at gå i panik over dårlig morgenånde og ildelugtende armhuler, så omfavn det i stedet og tag det som en oplevelse.

4. Udnyt din badetid

Når nu du alligevel skal i bad om morgenen inden du smutter ud af døren, så er det da oplagt at inviterer kæresten med ind under den varme bruser. Hvis du har travlt vil du jo på den måde slå to fluer med et smæk. Win Win!

LÆS OGSÅ: 7 grunde til hvorfor du skal have sex noget oftere

5. Start langsomt ud

Hvis du har lidt ekstra tid om morgenen eller hvis du virkelig bare ikke er et morgenmenneske, så tag det stille og roligt. Hvis dig og din kæreste har et stramt morgenprogram, så sæt tid af til lidt sensualitet om morgenen hvor i rigtig kan nyde hinanden uden at stresse. Hvem ved? Måske kan søndag morgensex blive til hverdags sex.

Kilde: Refinery29.com

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er

De lækreste spinatvafler

Ingredienser1 banan 1 dl frosne ærter 1 stor håndfuld frisk spinat 1 håndfuld frosne broccoli 1-2 dl havregryn afhængig af, hvor faste vaflerne skal være