Din guide til de bedste barselsgaver

Indeholder reklamelinks

Skal din gode veninde have en lille ny, og mangler du inspiration til hvad du skal give i barselsgave? Så har vi her på redaktionen samlet en række gaver, som vi er sikre på vil falde i god jord hos den kommende mor. God shoppelyst!

Calm balm fra Karmameju 

Cremen som kan bruges både til mor og babys sarte hud med god samvittighed. Den multifunktionelle og helende olie-balm kan nemlig anvendes som ansigts-, læbe- og kropspleje – og på de sarte, røde babynumser for lindring.

 

Konges Sløjd børster til baby

Skønt luksus plejesæt fra Konges Sløjd til baby. Sættet består af kam, børste og neglebørste fremstillet i træ med ægte gede- og svinebørster, som du kan overlevere i den fineste æske, som sættet ligger i.

 

Liewood stofbleer

Man kan ikke få stofbleer nok og med disse fine fra Liewood har mor samtidig noget pænt at se på – indtil der gylpes selvfølgelig.

 

Nusseklud fra Jelly Cat

Giv den lille nyfødte baby en sød nusseklud, som kan skabe masser af tryghed og være en fast følgesvend. Jelly Cat laver de blødeste bamser med det sødeste udtryk og denne nusseklud med den lille abe er ingen undtagelse!

 

Cam Cam vådservietholder

Hvorfor ikke forkæle den nybagte mor lidt med dette flotte etui, som hun kan gemme pakken med vådservietter i, så hun har noget pænt at kigge på, når der skal pusles.

 

Konges Sløjd pusleunderlag

Din veninde vil med garanti kysse dig på panden over det her pusleunderlag, som gør det nemt, bekvemt og lækkert at skulle pusle på farten. Den perfekte gave til at opnå titlen som Veninde Af Året.

 

Sophie la Girafe bidelegetøj

Det kan godt være, at baby ikke kan bruge bidelegetøjet lige med det samme, men i det øjeblik at baby får tandfrembrud, vil forældrene sende dig en kærlig tanke – selvom den sikkert allerede er taget i brug længe før, hvor baby kan ligge og gumle i den søde giraf.

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Søde konfekt pindsvin

De her små pindsvin er næsten for søde at sætte tænderne i, meeeeen vi kommer til det alligevel, for det lille konfektstykke er alt for

Sådan plejer du tosomheden

Artiklen indeholder sponsoreret indhold Amanda Lagoni er udover at være parterapeut og sexolog, både mor, kone og veninde. Hun møder de samme udfordringer i parforholdet