Kombinér fræk shopping med fastelavnsboller

Hvad skulle det være? En fastelavnsbolle med et stykke sexlegetøj on the side? Det lyder måske skørt, men ikke desto mindre er det, hvad du kan få hos den københavnske butik Peech, der sammen med Anholt Bageri og Gartneri sælger fastelavnsboller og sexlegetøj den 19. februar. Hvorfor? Fordi Peech arbejder for at ændre opfattelsen af sexlegetøj, og gøre det til en del af hverdagen.

LÆS OGSÅ: Opskriften på den perfekte aleneaften

Ifølge Peech er fastelavnsbollen en manifestation af ultimativ velvære og selvforkælelse. Så det hænger på den måde sammen med hensigten bag at bruge sexlegetøj, der også netop kredser om selvforkælelsen. Så i velværens ånd, mente de, at det var oplagt at kombinere de to ting sammen; sexlegetøj og fastelavnsboller.

Ved at ændre scenen for købet fra et bageri til en sexshop kan købet og brugen af sexlegetøj, ifølge Peech, forhåbentlig blive rekontekstualiseret i fastelavnsbollekøens kedsommelighed, så sexlegetøj kan betragtes som en lige så normal del af hverdagen som fastelavnsbollen.

Eventet vil foregå i Peech på Guldbergsgade 25, Nørrebro den 19. februar fra kl. 12-19 eller indtil udsolgt.

For at matche butikkens vision og æstetik indeholder fastelavnsbollerne fersken og vil blive solgt udenfor butikken, og der kan også købes en lille hjemmelavet læskende drik eller måske en buttplug til.

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er

De lækreste spinatvafler

Ingredienser1 banan 1 dl frosne ærter 1 stor håndfuld frisk spinat 1 håndfuld frosne broccoli 1-2 dl havregryn afhængig af, hvor faste vaflerne skal være