Fem frække fund til Valentine’s Day

Indeholder reklamelinks

Valentins Dag er den perfekte dag til at skrue lidt ekstra op for romantikken i sit parforhold og måske tilsætte det lidt ekstra krydderi for at hæve temperaturen lidt. Vi har i hvert fald fundet fem frække sager, som din partner helt sikkert vil sætte pris på – uanset hvordan han ellers har det med Valentins Dag. 

LÆS OGSÅ: 5 ting, du altid bør have med i tasken

50 Days of Play

Få jeres helt egen version af 50 Shades of Grey hjem i soveværelset (eller hvor I vælger at spille det frække spil). Det henvender sig til alle par, der vil opnå større intimitet og savner lidt ny inspiration til sexlivet. Det indeholder en terning og 50 konvolutter, med lege, overraskelser og oplevelser, som I kan nyde sammen. Køb her.

Varm massage

Nu bliver det rigtig HOT. Dette lys fra Lelo er nemlig ikke et helt almindeligt duftlys. Ved opvarmning bliver det nemlig til en varm olie, som du kan give din partner en sensuel massage med. Køb massagelyset her.

Rødt undertøj

Du får nok ikke lov til at beholde det på meget længere efter, din udkårne har set dig i denne smukke sag fra Boohoo. Køb den her.

Kysseklar læber

Findes der nogen bedre anledning til et par knaldrøde læber end til Valentins Dag? We think not! Køb rød læbestift her.

Sensuel duft

Nogle gange er alt, der skal til at gøre stemningen lidt mere løssluppen, en dyb, sensuel duft. Det får du med denne parfume fra Carolina Herrera, som er en af vores absolut favoritter, og som dufter så sensuelt, at du med det samme føler dig som intet mindre end en gudinde, når du tager den på (selv tak for tip ;)). Køb parfumen her.

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er

De lækreste spinatvafler

Ingredienser1 banan 1 dl frosne ærter 1 stor håndfuld frisk spinat 1 håndfuld frosne broccoli 1-2 dl havregryn afhængig af, hvor faste vaflerne skal være