Ny festival er klar med 8 nye navne

Københavns nye festival O er for alvor ved at tage form. For nyligt offentliggjorde O et kunstnerisk merchandise samarbejde med 4 spirende, danske designere, og nu tilføjer festivalen en ny musikpakke, der både byder på danske og internationale kunstnere, som du kan glæde dig til at opleve på Refshaleøen fra d. 11. – 13. august.

LÆS OGSÅ: Tom Jones, Dizzy Mizz Lizzy og AQUA: Tivoli afslører årets Fredagsrock-program

Tre dage med design, events, lokale samarbejder og festligt musik på Refshaleøen. Det er, hvad du som gæst kan se frem til, når O omdanner den grønne plads ved vandet til en intim dagsfest med 5.000 mennesker. Udover et line up, der allerede tæller navne som Caribou, Romy og When Saints Go Machine, kan du nu også glæde dig til at danse til hiphouse-stjernen Channel Tres, den hypede engelske DJ TSHA, danske CHINAH, Sofia Kourtesis og mange flere.

Line Up

De 8 nye kunstnere, som O tilføjer til programmet er: Channel Tres (US), CHINAH (DK), Giolì & Assia (IT), Jyoty (US), TSHA (UK), Kenton Slash Demon (DJ-set) (DK), Namasenda (SE) og Sofia Kourtesis (PE). Læs mere om hver af artisterne nedenfor.

Kunst & design som bærende elementer

Bag O står det danske bryggeri ÅBEN, der har fået Live Nation med til at stå for bl.a. sceneopbygning og booking af artister. I samarbejde med lokale aktører og producenter inden for øl, mad, cocktails, kunst og design sammensættes et udbud du ikke finder på andre festivaler. Med et stort fokus på design og lokale samarbejder, ønsker O at inddrage partnere i opbygningen af pladsen og promovere talentfulde kunstnere. Blandt andre initiativer er festivalens officielle merchandise udarbejdet i samarbejde med fire kreative designtalenter, som hver får del af overskuddet på salget fra t-shirts. Hertil har arrangørerne netop annonceret konkurrencen O / Create 2022, der henvender sig til profiler inden for design, kunst og arkitektur, hvor man får chancen for at blive udvalgt til at designe og opbygge et område på pladsen. Hver af projekterne udvælges og bedømmes af en jury bestående af folk fra bl.a. pihlmann architects, Copenhagen Contemporary og Tableau.

Der kan læses meget mere på hjemmesiden: www.o-dayfest.dk

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er

De lækreste spinatvafler

Ingredienser1 banan 1 dl frosne ærter 1 stor håndfuld frisk spinat 1 håndfuld frosne broccoli 1-2 dl havregryn afhængig af, hvor faste vaflerne skal være