[single_post_category_name]

Mangler du planer til sommer?

Dette indhold er sponsoreret

Der er ikke lang tid til, at det er sommerferie, og det er ikke sikkert, at du har arrangeret, hvad der skal ske i denne. Du kunne for eksempel tage på en storbyrejse, hvis du gerne vil til udlandet. Storbyrejser kan noget helt specielt, og især hvis vejret er godt. Der er mange byer, du kan tage til i Europa. Det kunne for eksempel være London, Barcelona, Paris, Rom, Berlin, Prag eller Budapest. Her i artiklen kan du læse om nogle af disse byer, og få lidt inspiration til, hvordan du kunne nyde sommeren her. 

LÆS OGSÅ: Sådan hæver du dit selvværd

London

London er hovedstaden i England, og der er mange seværdigheder i storbyen. Du kan se mange forskellige flotte bygninger. Du kan blandt andet besøge Tower of London, London Eye, Themsen, London Zoo og meget mere. Hvis du skal helt tæt på de lokale, kan du tage på pub, som er meget karakteristisk for den engelske kultur. Der kan du få nogle øl, slappe af og snakke med nogle af de lokale. London har også rigtig gode transportmuligheder, da de har undergrunden, den kan dog være lidt kaotisk.

Barcelona

Barcelona er en af de største byer i Spanien, og her burde der være gode chancer for godt vejr. Det er en af de byer, som du også kan kombinere med lidt badeferie, da der faktisk også er en lækker strand. Du kan se den flotte kirke La Sagrada Familia, men du kan også tage en tur forbi det ikoniske fodboldstadion, Camp Nou, hvor et af verdens bedste fodboldhold hører til. Derudover kan du altid tage en lækker omgang tapas, som bare smager lidt bedre under sydens sol.

Berlin

Berlin er den tyske hovedstad og et godt bud, hvis du ikke kan lide at flyve, da der ikke er langt i bil. I Berlin er der meget historie grundet 2. verdenskrig, og derfor er dette en god by, hvis du synes, at historie er spændende.

Prag

Prag er den største by i Tjekkiet. Det gode ved at rejse hertil er, at det kan være lidt billigere. Du kan se slottet i Prag, det gamle rådhus eller tage på sightseeing på floden. Det er et lidt mere atypisk sted, men det kan være fedt at prøve af.

Forhåbentlig er du blevet inspireret til, at udforske storbyrejser noget mere. Hvis du ikke tænker at byerne, du har fået lidt mere info om her, er noget for dig, skal du huske, at Paris, Berlin og Budapest også er gode muligheder. Dem kan du selv læse lidt mere om, hvis du synes, at storbyrejser lyder spændende.

 

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide