[single_post_category_name]

Tivoli afslører årets Havefestprogram: Hjalmer, Fyr & Flamme og Kwamie Liv gæster Plænen

Tivoli kan nu afsløre programmet for forlystelseshavens musikkoncept, Havefest der så dagens lys sidste år, og som er en fredagsbar med festivalstemning og underholdning fordelt på tre scener. Her kan gæster slå sig ned i liggestole eller slentre fra sted til sted alt efter om man er til DJs, standup eller livemusik. Live-artister som Kellermensch til Clara og Hjalmer, samt de danske grandprix-stjerner, Fyr og Flamme giver den gas og sørger for den helt rigtige fredagsstemning. Havefest starter alle fredage kl. 16, som en del af opvarmningen til Fredagsrock, der starter kl. 22.  Havefests livemusikprogram spilles i gang den 3. juni med Nicklas Sahl kl. 19.

LÆS OGSÅ: Kom med Team ChriChri til Copenhagen Rosé Festival

Havefest, der er en blanding af en fredagsbar og en festival med fokus på musik, chill-out stemning, mad,  kolde øl og drinks skydes i gang 3. juni allerede fra kl. 16. Der lægges ud med DJ’s, som fx Stella Polaris på Pantomimeteatret og fra kl. 20 kan gæster enten more sig med standup, jazz og musikbanko på Orangeriet. Det store trækplaster er livemusikken på Plænen, hvor programmet blandt andet byder på Dopha, der med sine melankolske popsange Happy for me og The Game sørger for en helt særlig stemning på Plænen. Derudover kan gæster se frem til at opleve Johnson, der med numrene Det Passer og Bawler hele dagen har rappet sig igennem hitlisterne siden 2006. Endelig får Hjalmer sin debut i Tivoli den 1. jul – noget som både Tivoli og Hjalmer selv glæder sig til efter aflysningen af hans koncert til sidste års Havefest. Til årets første Havefest er det Nicklas Sahl, der spiller festen i gang kl. 19 på Plænen.

“I de tre sommermåneder inviterer vi hver fredag til Havefest i Tivoli med masser af musik, underholdning og god stemning rundt omkring i Haven, mens eftermiddag bliver til aften, og vi varmer op til Fredagsrock. Ved at smelte Havefest og Fredagsrock sammen, forlænger vi gæsternes oplevelser om fredagen. Så tag dine venner eller kolleger med og sæt weekenden i gang i byens smukkeste og sjoveste omgivelser,” udtaler kulturchef og underdirektør i Tivoli, Frederik Wiedemann.

”Programmet er sammensat, så vores gæster kan slappe af til fyraftenslounge, opleve et udvalg af tidens stærke live-kunstnere midt på aftenen eller danse til midnat med Københavns førende DJs. Desuden vil der gennem sæsonen være et udvalg af stand-up, quizzer og banko, som man kan opleve med sine venner,” uddyber Thor Feilberg, der er musikchef i Tivoli.

Det bliver første gang, at sangeren Hjalmer skal spille i Tivoli, og han glæder sig, ”Jeg glæder mig helt vildt til at ramme den legendariske scene i Tivoli for første gang! 1. juli, solnedgang og fest i Københavns smukkeste have – det bliver en stor aften, som jeg har drømt om i mange år.”

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide