[single_post_category_name]

Hvilket sexlegetøj er dit perfekte match baseret på dit navn?

Indeholder reklamelinks

Hvad har dit navn og sexlegetøj med hinanden at gøre? En hel del faktisk, viser det sig ifølge Sinful.dk. For der er en sammenhæng mellem dit navn og det sexlegetøj, du vælger.

Nysgerrig efter at kende dit match?


Maria

Bærer du navnet Maria, er du mest tilbøjelig til at klikke en dildo hjem, når du skal købe sexlegetøj. Dildoen er det meget klassiske valg, men findes i et hav af udgaver lige fra den bløde, realistiske udgave til den hårde, ekstravagante dildo.

Rikke

Bækkenbundskugler er noget, vi alle kender til – og i særdeleshed hvis dit navn er Rikke, for så er det ofte dette, du køber. Bækkenbundskuglerne træner dit underliv, så du får en øget følsomhed i skeden og samtidig hjælper dig med at opnå bedre og mere tilfredsstillende sex.

Camilla 

Camilla kan godt lide at få klitoris stimuleret, skal man tro Sinful.dk, hvor der er en overvægt af køb af klitorisstimulatorer af folk med navnet Camilla.

Louise

Anal sexlegetøj bliver oftest købt af dig med navnet Louise. Anal sexlegetøj er med til at give en mere kraftfuld og sensitiv orgasme, da der er rigtig mange følsomme punkter.

Mette

Rabbit vibratoren blev kendt fra Sex And The City og den er mange kvinders absolut foretrukne sexlegetøj – og i særdeleshed hvis dit navn er Mette. Desuden er det folk med navnet Mette, som køber mest sexlegetøj på tværs af det hele.

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide