Naughty love reading: Seks erotiske anbefalinger

Facts

Karina Sanchez

Karina er bedste veninde til Christiane Schaumburg-Müller gennem mere end 20 år. Karina er abonnementssælger på Børsen og mor til Maximus og Penelope, og danner par med Lasse.

Karina elsker champagne, Magic Mike og popmusik.

Indeholder reklamelinks

Christiane har spurgt sin bedste veninde, Karina Sanchez, som er specialist, når det gælder erotisk læsning. Specialist vælger vi at kalde hende, da hun har læst Fifty Shades of Grey 7 gange samt set filmen 4 gange i biografen. Hun er Go To Guru, når det kommer til denne genre. Her er hendes 6 favoritter. 

LÆS OGSÅ: Sådan får du en en ekstra hed sommer

A Beautiful Disaster af Jamie McGuire

Historien handler om en kvinde og en mand, som er hinandens modsætninger. Naboens søde datter over for en badboy, som slås, har vild sex og er eftertragtet af alle hunkøn i området. En dag får han lokket naboens søde datter til at indgå et væddemål. Taber han, skal han gå i cølibat i en måned. Taber hun, skal hun bo i hans lejlighed i en måned. Sammen med ham.

Køb bogen her

Crossfire-serien af Sylvia Day

Blottet for dig, Spejlet i dig, Bundet til dig, Fanget af dig. Historien handler om den utroligt smukke forretningsmand Gideon Cross, der forfører Eva, der arbejder på et reklamebureau ejet af Gideon. Deres fælles kemi ikke til at tage fejl af, og de kaster sig hovedløst ud i en erotisk afgrund. For selvom kærligheden er stor, så gemmer der sig mørke sider i begge fortabte sjæle.

Køb bøgerne her

Stark-serien af Julie Kenner

– Slip mig fri, Tag mig, Endelig os
Damien Stark er manden, som ikke er til at modstå. Den sexede, selvsikre, vel- havende og viljestærke mand, som altid får det, som han vil have. Nikki Fairchild er den kønne singlepige med en mørk fortid, hun stadig er mærket af. De indleder et forhold, men begge har de hemmeligheder. Mørke hemmeligheder.

Køb bøgerne her

Eighty Days-serien af Vina Jackson

– Gul, Blå, Rød
Historien forgår i både London og New York. Det er en erotisk serie om violinisten Summer og hendes turbulente forhold til den ældre universitetsprofessor Dominik. Sammen udforsker de deres mørke seksuelle side, hvilket blandt andet fører dem ind i en obskur fetisch-verden, hvor Summer på egen krop erfarer, at smerte og nydelse går hånd i hånd. Men kan et forhold baseret på begær alene holde i længden?

Køb bøgerne her

Italienske Nætter-Trilogien af Irene Cao

– Venedig, Rom, Sicilien
“Italienske nætter: Venedig” er første bog i Irene Caos’ erotiske trilogi om Italien. Den unge kvinde Elena har et dejligt liv, et dejligt job og en dejlig mand ved sin side, men en dag støder hun ind i den succesfulde kok Leonardo, og det kommer til at vende op og ned på hendes ellers så normale tilværelse.

Køb bøgerne her

Thougtless-serien af S.C. Stephens

– Thoughtless, Effortless, Reckless
I 2 år, var Kieras kæreste Denny alt, hun drømte om. Alt er perfekt, da de pakker kufferterne og flytter til en ny by, hvor Denny har fået drømmejobbet, og Kiera læser på universitet. Lige som alt går godt, bliver de pga. arbejde skilt ad. Kiera føler sig ensom og søger trøst hos en lokal rockstjerne. En aften sker der noget uventet, alt ændrer sig, og intet vil igen blive det samme.

Køb bøgerne her

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

8 råd til bedre hud

Køb bogen GLØD – Sund kost, Smuk hud Af Christian Grønhøj og Morten Fenger   Indeholder reklamelinks Kost har stor betydning for hudens sundhed, og