[single_post_category_name]

Vores drømme-bryllup

Fra sorte kjoler og perlebesatte Chanel tasker til blomsterfyldte haver og smukke øde strande. Bryllupsidealerne, og drømmene om den store dag er mange, et faktum vi her på redaktionen fik konstateret, da vi blev bedt om at tage stilling til vores drømmebryllup. Christiane er faktisk den eneste på redaktionen der endnu har stået brud, vi andre har stadig den store dag til gode, og drømmene er derfor store, meget store. 
Caroline // Project Manager

Her skal det holdes

Vielsen: på Glyptoteket i København (som er et af mine yndlingssteder i København) eller på en strand på Maldiverne.

Festen: der er jeg åben for muligheder, det vigtigste er at det er et sted man kan gøre til helt sit eget.

Sådan skal kjolen se ud

Det er en hemmelighed.. Men en dag som den, skal man vel give den hele armen.

Bryllupsrejsen skal gå til

Maldiverne – sol, strand og lave ingenting i to uger.

Carina // Assisterende Project Manager

Her skal det holdes

Jeg har ikke rigtig tænkt så meget over det. Men altså, suppe, steg og is et kæmpe no-go i min verden, så et forsamlingshus kommer i hvert fald aldrig på tale!

Sådan skal kjolen se ud

Jeg har det generelt lidt svært med lyse farver. I min vennekreds er det faktisk lidt en joke, at jeg nok bliver gift i en sort gulv-lang Acne kjole og et par sneakers. Men mon ikke jeg bliver mere voksen en dag, og hopper i en eller anden simpel og hvid blondekreation – måske á la Kristen Stewarts fra Twilight, den var jo så fin!

Bryllupsrejsen skal gå til

Jeg har boet i Paris og tabt mit hjerte til byen, så den vil jeg klart prøve at trumfe igennem!
Emma // Modeassistent

Her skal det holdes

Jeg har ikke rigtigt en idé om den præcise location, men jeg har altid forestillet mig at det skulle foregå udenfor på en sommerdag. Måske i en smuk og blomsterfyldt have, hvor man kan sidde udenfor og drikke drinks til den lyse morgen. (Det ville dog nok være lidt af et sats, da de sommernætter ikke hænger på træerne i Danmark)

Sådan skal kjolen se ud

Selvom jeg forestiller mig et afslappet have-bryllup, kan jeg nok ikke helt løbe fra idéen om at være hvid brud. Kjolen må derfor gerne have et snært af det traditionelle, men uden det bliver alt for meget – enkel, feminin og uden for meget strut.

Bryllupsrejsen skal gå til

For et par år siden rejste min bedste veninde og jeg til Costa Rica og oplevede et rent paradis. Dengang tænkte jeg, at dette var et land, jeg blev nødt til at opleve igen sammen med mit livs kærlighed. 
Maria // Art Director

Her skal det holdes

Drømmen er at brylluppet bliver holdt tæt på vandet. Solen skal skinne og man skal kunne nyde den fine udsigt. Brylluppet må derfor gerne blive holdt på stranden eller i en have med en god udsigt. Der skal være lange fine opdækkede borde med minimalistiske blomster og levende lys. I træerne skal der hænge små fyrfadsstager, som er med til at skabe en hyggelig atmosfære.  

Sådan skal kjolen se ud

Min kjole skal have et boheme look, og gerne være med fine tynde stropper. Den øverste del af kjole skal være med små perler og blonder og gerne sidde til. Kjolen skal være gulvlang og sidde løst fra taljen og ned, så jeg kan danse hele natten.

Bryllupsrejsen skal gå til

Min bryllupsrejse går til et fredfyldt sted. Et sted hvor min mand og jeg kan være fuldstændig afslappet, og nyde hinanden. Vi skal bo helt ned til vandet, så vi hver morgen kan vågne op til havets brusen og naturens fredfyldte lyde.
Cille // Kommunikationspraktikant

Her skal det holdes

Ærlig talt er jeg ikke en af de piger, der har det perfekte drømmebryllup arrangeret. Jeg har ikke givet det så forfærdelig meget eftertanke, da jeg tror det kommer helt an på manden, jeg skal give mig hen til. Det bliver formentligt helt nede på jorden – småt og godt.

Sådan skal kjolen se ud

Den perfekte kjole skal jo passe til det set-uppet. Det er svært at sige, hvordan det bliver, men kjolen er da vigtig. Den store dag kommer jo (forhåbentlig) kun én gang, så hvorfor ikke gå all out og se blændende ud? Jeg drømmer lidt om en blondekreation, som balancerer mellem det helt enkle og det ekstravagante.

Bryllupsrejsen skal gå til

Jeg er til enhver tid – day and night – et pool-menneske. Jeg ville normalt aldrig foretrække sand og hav fremfor en pool, men jeg må gøre en enkelt undtagelse i dette tilfælde. Den ultimative bryllupsrejse skulle gå til et solrigt og roligt sted, hvor vandet er turkist og maden er god. Det skulle være afsides og stille, hvor vi kunne forkæle os selv og hinanden med alt hvad hjertet begærer.
Sandie // Manager

Her skal det holdes

Hm, jeg er lidt i tvivl, men jeg ved i hvert fald at det gerne må være udenfor. Jeg kunne forestille mig det endte på en strand i udlandet eller i baghaven hos nogle venner.  

Sådan skal kjolen se ud

Jeg har i virkeligheden aldrig rigtig tænkt så meget over mit bryllup, og dermed heller ikke så meget på kjolen – men det skal i hvert fald være noget med noget blonde. Måske mit tema til mit bryllupslook i virkeligheden skulle være noget i stil med ”Vintage Boheme”.  

Bryllupsrejsen skal gå til

ET VARMT STED, det er det vigtigste! Jeg elsker at rejse og jeg elsker nye destinationer, så min bryllupsrejse skal gå til et sted jeg aldrig har været før, og hvor man både kan slappe af på stranden og opleve en masse spændende ting.
Mette // CCO

Her skal det holdes

På det smukkeste landsted nord for Barcelona – rustikt og med fokus på maden, og en fest der varer flere dage. 

Sådan skal kjolen se ud

Kjolen interesserer mig ikke så meget, bare man kan danse i den og den har lange ærmer, så er jeg glad. MEN skoene, smykkerne og den (perlebesatte) Chanel taske er bestemt dét som vil fuldende mit bryllupslook.

Bryllupsrejsen skal gå til

Iran.

 

 

 

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide