[single_post_category_name]

Bryllupstema – beach wedding

Inden bryllupsplanlægningen går i gang er det vigtigt at bestemme sig for et tema til dit bryllup. Dette kan være alt fra et specielt farvetema til et sommerligt strandbryllup, kun fantasien sætter grænser her. Vi har her på ChriChri gjort det til vores fornemmeste opgave at inspirere dig til valget af netop dit tema, og vi vil i løbet af de næste par uger præsentere dig for en række bryllupstemaer, som vi selv mener ville være helt fantastiske til vores bryllupsdag. Her vil du finde inspiration til alt fra invitationerne til selve opdækningen til dit bryllup, og det første bryllupstema vi vil præsentere for jer er “Beach Wedding”.

 

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide