Bryllup

Bryllupstema – Garden Wedding

Inden bryllupsplanlægningen går i gang er det vigtigt at bestemme sig for et tema til dit bryllup. Dette kan være alt fra et specielt farvetema til et sommerligt strandbryllup, kun fantasien sætter grænser her. Vi har her på ChriChri gjort det til vores fornemmeste opgave at inspirere dig til valget af netop dit tema, og vi vil i løbet af de næste par uger præsentere dig for en række bryllupstemaer, som vi selv mener ville være helt fantastiske til vores bryllupsdag. Her vil du finde inspiration til alt fra invitationerne til selve opdækningen til dit bryllup. Det sidste tema vi præsenterede for jer var “Beach Wedding” og denne gang får I fornøjelsen af endnu et sommertema nemlig ”Garden Wedding”.5464e53d4cdb0$!900x.jp

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *