Et bryllupsminde

Et bryllupsminde


af Allan Stage

Mine forældre blev aldrig gift. De boede sammen først og siden hver for sig med mig, deres søn, som hovedfokus. Måske er det derfor, at jeg aldrig har tænkt synderligt meget over det at skulle giftes og holde et bryllup. Det skal siges, at det tog mig 10 år, at fri til min kæreste. Ikke fordi jeg ikke troede på, at det skulle være os to resten af vores liv, men fordi jeg ikke følte at et bryllup gjorde forholdet til noget mere - følte altså ikke, at forholdet blev taget til et nyt niveau.

"Ikke fordi jeg ikke troede på, at det skulle være os to resten af vores liv, men fordi jeg ikke følte at et bryllup gjorde forholdet til noget mere" 

Da jeg endelig (tænker min kære kone Carina nok nu) tog mig sammen til at fri, var det med en del overvejelser. Men vigtigst af alt, at jeg ville vise min kæreste, at jeg ville være sammen med hende for altid og ville fortælle hele verden det. Det at gifte sig betyder for mig, at være sammen for livet, og er ikke noget man bare gør. Jeg friede på min kones fødselsdag. Vi havde en mærkedag på min fødselsdag, og jeg synes at det var hyggeligt at sidde på sofaen med morgenhår og i nattøj og pludselig fri. Jeg tror ikke hun havde set det komme. Ingen store show set ups, ingen deko-fest - bare os to på sofaen.


"Jeg synes at det var hyggeligt at sidde på sofaen med morgenhår og i nattøj og pludselig fri. Jeg tror ikke hun havde set det komme"

Vi gik igang med bryllupstanker og blev afbrudt af både min mors pludselige død en lille måned senere, af den glædelige nyhed om, at vi skulle have tvillinger - Hej følelsesrutsjebanetur. Vi valgte at vente med brylluppet til pigerne var lidt ældre, og at jeg var på den anden side af min sorg over, at have mistet min mor.

Lidt over et års tid og et nyt hus senere valgte vi, at tiden var kommet til at starte planlægningen. Jeg ville gerne vies i den kirke på Fyn, hvor min mor var blevet begravet og jeg var konfirmeret. Derudover fandt vi det hyggeligste sted, Brobygaard, hvor fest lokalet og omgivelserne var lige os. Carina gik igang med at designe kjole med vores gode ven Kenny Aleksandr, og vi så på ringe sammen med smykkedesigner Jo Riis (Line & Jo) og fik ringene designet til os. Jeg må sige, at jeg aldrig troede, at jeg skulle have ring på. Men det betød meget for Carina, og nu virker det underligt, at jeg overhovedet tænkte sådan. 
Bryllupskagetemaet skulle findes og tænkes over. Invitationerne blev designet og sendt fra USA. Vi havde en ide om en lille æske med bordkort og en lille sød snack. Vi fandt nogle sølv chokolade-dragé-hjerter i England, som blev sendt til hotellet i London, som jeg tilfældigvis skulle til med arbejdet. Æskerne blev produceret, og Carinas mormor lavede et monogram af vores forbogstaver som vi fik produceret som et stempel, så vores "monogram" kunne stemples ovenpå bordkortet. Den lille æske stod øverst på tallerkenerne med folks navn på - et lille "til & fra" kort. En ting folk kunne tage med hjem som minde. Vi har stadig et par æsker stående herhjemme. Derudover lånte vi et poloraid kamera og købte en bog, så gæsterne kunne tage en “selfie” og skrive en hilsen. Det var endda et år før instagram, wow. Ved bordet med bogen stod også en krukke med sømods bolcher, som er verdens bedste bolcher og minder mig om min mormor. Det var som en lille sød hilsen til hende.


"Ved bordet med bogen stod også en krukke med sømods bolcher, som er verdens bedste bolcher og minder mig om min mormor. Det var som en lille sød hilsen til hende"

Pludselig blev det lidt et projekt bryllup. Men et projekt man gerne gik ind i, fordi det skulle være en dejlig dag for os allesammen. Det gik både langsomt og hurtigt det år med at forberede festlighederne, finde en herregård hvor vi kunne overnatte den første nat som mand og kone og finde overnatningsmuligheder til gæsterne (midt ude på landet!!) og børnepasning til vores piger. 

Og pludselig kom ugen op til og dagen for hele festen. Jeg sov med mine døtre hos min kusine, som bor i byen hvor jeg er vokset op, og jeg skulle gøre Ava & Smilla klar til at være brudepiger. De fik de fineste hvide wheat kjoler og fineste hårbøjler på fra London. Jeg skulle hente brudebuketten, pynte kirken op med blomster, som var de samme som i brudebuketten, og ikke stresse for meget over at min best man måske ikke nåede i kirken til tiden (!!!!!) og pludselig var jeg i kirken. Jakkesættet var på og jeg stod nede for enden ved alteret og ventede på mine små piger og deres kusiner, og vigtigst af alt på at se min smukke kæreste for sidste gang som kæreste. Det var vildt! 
Der kom hun ind og så gudesmuk ud, og ja jeg flæbede nok en smule (læs: meget), og vielsen var igang. Vores dejlige veninde Szhirley sang en smuk sang (hvor jeg igen flæbede) og jeg husker ikke super meget ellers fra selve vielsen. Jeg husker, at jeg sad og smilede og kiggede på min kæreste - nu var hun min hustru. Det var sgu meget sejt. Da vi kommer ud fra kirken, havde vi fået lavet en mini version af brudebuketten, som vi lagde på min mors grav. Hun var der i spirit, sagde jeg til mig selv. Hun havde elsket den dag.


"Da vi kommer ud fra kirken, havde vi fået lavet en mini version af brudebuketten som vi lagde på min mors grav"

Vi blev hentet af en veteran bil og kørte mod fotografen. Midt i det hele begyndte det at regne, og vi måtte fluks ændre fotolocation fra undendørs til indendørs på herregården, hvor vi skulle bo. Spontant. Stresset. Når jeg nu ser billederne er jeg vild med at det skete som det skete, og vi fik de fineste billeder. Billeder som minder mig om en dejlig dag.
Og så hen til festen, som var hyggelig, intim og med sjove indslag. Vi havde i invitationen skrevet, at vi ikke ønskede sange. Det var ikke populært, men vi havde ikke lyst til at høre sange om dengang, jeg havde blå træsko på eller dengang Carina kom hjem fra Amerika (som så rimer på er "hvad du ka'") - sunget på "jeg er havren" selvfølgelig. Midt under festen havde vores venner og familie alligevel skrevet en sang igennem SMS strøm, og det var pisse sjovt. Spontant og sjovt. Vi festede og dansede natten lang. Og lukkede og slukkede festen! Vi kørte tilbage til stedet, hvor vi skulle sove og jeg fjernede 1.937.362.920 hårnåle fra Carinas hår og vi faldt om - vi faldt i søvn! 


"Vi havde i invitationen skrevet, at vi ikke ønskede sange. Det var ikke populært, men vi havde ikke lyst til at høre sange om dengang, jeg havde blå træsko på"

Morgenen efter var det tradition tro morgengave tid. Jeg havde løjet overfor Carina og sagt, at de smukke Marianne Dulong Kharisma øreringe, hun havde på var udlånt fra butikken, men dem fik hun i morgengave. Diamant vedhængene var stadig lånte så der var "something borrowed”, og jeg fik en ipad med smuk indgravering bagpå. Vi samledes i det rustikke køkken med venner og spiste morgenmad og hyggede inden vi skulle hente tøserne hos barnepigen. Det var en dejlig morgen. Vores første morgen som ægtefolk. Det var sgu vildt nok.

"Det var en dejlig morgen. Vores første morgen som ægtefolk"

Festweekenden gik voldsomt hurtigt, og jeg må indrømme, at jeg vil ønske at jeg havde flere billedeminder derfra. Flere billeder med vores små prinsesser, som stadig snakker om dengang mor havde stor fin kjole på. Men vi havde en super dejlig dag - vores dag. Jeg er glad for, at der ikke var tusinde mennesker, og at vi alle virkede til at hygge os. Det var en dejlig dag! 

 // Allan @Mrallanstage

Det tiltrækkes danske singler af i jagten på en sommerromance 

Læs mere

Stort tillykke med kærligheden til Harry og Meghan!

Læs mere

Her er din soulmate ifølge dit stjernetegn

Læs mere
ChriChri Food Gå til shop
Din Barndom Gå til shop
Din Barndom Gå til shop

Tilmeld dig
nyhedsbrevFølg os

Abonnér på
ChriChri Magasinet

Læs mere

Abonnér på
ChriChri Magasinet

Læs mere


#chrichridk #chrichriinterior #chrichrimom


chrichridk
🙋🙋 Vi startede morgenen ud til Magnum Pleasure Store Event og fik lov at designe og SPISE vores egen unikke magnumis - lige fra morgenstunden! 🍦🍪🍭 MUMS! Psssst.. Det koster kun 40 kr. 🙆 #magnumCPH #chrichridk #magnumpleasurestore

chrichridk
Er du også vild med blomster? 🌸🌸 Se Christianes smukke kjole fra ELLE Style Awards, og af hvem og hvordan kjolen blev designet! 💋 🔹 Link i bio 🔹 #ellestyleawards #welove #flowersallover #chrichridk

chrichridk
FARS DAG er allerede på søndag d. 5. juni. Har du fået købt en gave til en af de vigtigste mænd i dit liv? 😳🙆 Vi har fundet 10 gaveidéer frem til dig! 💋 🔹 Link i bio 🔹#fathersday #chrichridk

chrichridk
Nu kan du læse dit horoskop for Juni måned! 🐑🐠🦁🦀 Kunne du tænke dig et personligt horoskop? Læs hvordan på sitet. 🔹 Link i bio 🔹 @kvindetid #chrichriscope #chrichridk #june

chrichridk
Vi har taget en 'walk down memory lane' og set tilbage på vores top 7 over tidligere kendispar! 😍 Hvilket par er din favorit? ❤️❤️ 🔹 Link i bio 🔹 #hollywoodcouples #memorylane #chrichridk

pernillesschristensen
😍🙌🏼 #finally #igotmyyellowshirt 🍌 #Ganni #chrichridk

chrichridk
"Save your skin" og beskyt dig selv og dem, du har kær, mod solens dejlige, men farlige stråler ved at bruge høj solbeskyttelse. 🙅 Hvem vil du beskytte? 🌞💋 🔹 Link i bio 🔹 #saveyourskin #chrichridk #sponsoreret #vierrykketudpåtagterrassen @larocheposaynordic

hverdagsguf____
Coffeemoment ☕️

chrichridk
Vi siger farvel til maj måned og kigger tilbage på nogle fantastiske minder! 💗 Vi viste bl.a. vores Lady Boss' babybule, tog i biografen med vores læsere og meget meget mere! 💋💋 🔹Link i bio 🔹 #chrichridk #newmonth #newmemories #hellojune

chrichridk
🍻 Så er det i morgen, damer! Distortion 2016 byder på et hav af fester, og det kan være svært at finde rundt i! Vi har fundet de ting frem, som vi mener, at du i hvert fald skal opleve 👀🎤🍻💃🏻💥 🔹 Link i bio 🔹 #distortion #distortion2017 #guide #chrichridk

kyssclerosefarvel
#Repost @chrichridk ・・・ Støt godt om et godt formål og modtag disse bedårende kort tegnet af @simonethoruperiksen til fordel for kampagnen "Kys sclerose farvel" 💋💋 🔹Link i bio🔹 #chrichridk

chrichridk
🙋🙋 Husker du at prioritere dig selv en gang imellem i en presset hverdag? 😘 Det er vigtigt at huske din kvindetid, så du kan få fornyet kræfter 💪🏻 Vi bruger kvindetid.dk som en virtuel veninde der er fyldt med gode råd! 💗 🔹 Link i bio 🔹 @kvindetid #kvindetiddk #chrichridk #rememberyou

chrichridk
Genbrug er det hotteste for tiden 🙋 Læs Christianes tanker om tendensen 👠 🔹Link i bio🔹 #chrichridk #sponsoreret

chrichridk
Støt godt om et godt formål og modtag disse bedårende kort tegnet af @simonethoruperiksen til fordel for kampagnen "Kys sclerose farvel" 💋💋 🔹Link i bio🔹 #chrichridk

chrichridk
Mondayvibes..... 🙈🙉🙊 Kan I også mærke, at det er mandag?? #chrichridk

chrichridk
Der er words fra @christianesm og de mest fantastiske billeder fra den ferie, hun netop er vendt hjem fra 💕 Find ud af, hvor turen gik hen ✈️ 🔹Link i bio🔹 #chrichridk

chrichridk
Pærer og chokolade klæder hinanden godt, så den her pære-chokolade kage kan ikke være andet end god! 🍐🍐🍐😋 🔹Link i bio🔹 #chrichridk

chrichridk
Forkæl din krop med fødevarer, der giver dig et skønt boost 🍉 🔹Link i bio🔹 @tinalykkegaard #chrichridk

chrichridk
Har du husket at deltage i konkurrencen om billetter til Chris Brown-koncerten? 💕🙋 🔹Link i bio🔹#chrichridk

chrichridk
😵😵😵 Har du nogen idé om, hvor meget det forringer dit sexliv, hvis du faker en orgasme? 😵😵😵 🔹Link i bio🔹 #chrichridk

chrichridk
😍 Kender du til taskebrandet "Coach"? Vi er faldet pladask for det amerikanske mærke 😍 Læs mere om mærket og se, om ikke også du bliver lige så forelskede, som vi er! 🙏 🔹Link i bio🔹 #chrichridk

chrichridk
Sommer er lig med sommerlige håropsætninger! 😍 Vi guider dig på sitet N U ! 🙏 🔹Link i bio🔹 #chrichridk

chrichridk
Husk, at det er om en lille halv time at du kan se HELE videoen til @szhirleys nye single "Splittet" 💕 Vi er SÅ spændte! 😀😀😀😀 🔹Link i bio🔹 #chrichridk #splittet

chrichridk
👠 Vi starter dagen på Israels Plads, hvor vi er klar til besøg 🙋 Vi sælger nemlig ud af vores garderober, så kom og sig hej og gør et godt køb👗💄 Vi står her fra 10-16 💋 Ses vi? #chrichridk #CPHSB #Tradono

chrichridk
Dagens undskyldning 👆 🙈😂🙈😂 #chrichridk #sunday

chrichridk
Doppelbanger, Hotline Bling, Postboned...... Er du helt up to date med 2016's sexslang?? 😆 🔹Link i bio🔹 #chrichridk

chrichridk
Vi er helt skudt i vinduetrenden! Se, hvordan du kan indrette dig på charmerende vis med vinduer ☺️ 🔹Link i bio🔹 #chrichridk

chrichridk
Forkæl din søde tand med denne forårskage og støt samtidig op om en god sag! 🙏 Skal du bage i eftermiddag? ❤️ 🔹Link i bio🔹 #chrichridk

chrichridk
Får du nok søvn? 💤 Hvis ikke, vil du med garanti få en ekstra time på øjet fremover, når du har læst dette 😳😳 🔹Link i bio🔹 #chrichridk

chrichridk
Det sporty look er det nye sort, og H2O har netop lanceret deres første fashion kollektion! 😍😍 Se alle billederne via link i bio 🙋 #chrichridk

chrichridk
Vidste du, at hudkræft kan kureres i 90% af tilfældene, hvis blot det opdages i tide? Sørg derfor for at beskytte dig selv med en høj solfaktor og tag ingen chancer! ☀️ @larocheposaynordic #saveyourskin #sponsoreret #chrichridk

chrichridk
🚨SNACK-ALERT🚨 😻😻😻 #chrichridk #fredagssnack

chrichridk
🍸🍸 Vi har brugt dagen på 3 Days of Design, hvor vi har kigget på smukke nyheder, drukket champagne og spist masser af kage 🍰🌸 Tak for en dejlig dag! 🙋#chrichridk #3daysofdesign

chrichridk
Hvad enten du bor i København, Århus eller Odense, guider vi dig til, hvad du skal bruge weekenden på ☺️☀️ - og så krydser vi fingre for godt vejr! 🔹Link i bio🔹 #chrichridk

nicciwelshacademy
Today the students are also creating looks inspired by a beauty photoshoot that @nicciwelsh created💕 How cool is that? #nicciweshacademy #nicciwelsh #makeupskole #beauty #photoshoot #colours #chrichridk

chrichridk
Vi har i dag været til pressemøde i forbindelse med Top Model Curves! 💕 I kan godt glæde jer, dejlige damer 💕 #chrichridk #kvinderkommeriallestørrelser

chrichridk
Kvadratisk, praktisk og god opsummerer fredagens kage 😋 🔹Link i bio🔹 #chrichridk

chrichridk
Cointreau Fizz er det ULTIMATIVE alternativ til vores elskede gin&tonic's, og så er den både elegant og sofistikeret ligesom de 'parisiennes' vi alle drømmer om at være 💁💕 🔹Link i bio🔹 @cointreau_officiel @cointreau @perrier #cointreaufizz#cointreaudk#chrichridk

suitfood.dk
Skal du grille i aften? Så er der en idé til grillet spidskål på bloggen ☀️ #grilletspidskål #grilldinegrøntsager #spidskål #grill #grillaften #grøntsager #kål #summer #sommer #grillaften #tasty #healthy #healthyfood #chrichridk #chrichrifood #food #mad #grillmad #foodie #colourful #suitfood #dansksommer #dkblogs find opskriften på www.suitfood.dk

chrichridk
Psssst.... Få et eksklusivt sneak peak på vidunderlige @szhirleys nye single "Splittet" 🎤 🔹Link i bio🔹 #chrichridk#sneakpeak

chrichridk
Er du i tvivl om, hvorvidt dit crush er lige så meget "into" dig, som du er "into" ham? 🤔 Vi har 8 tegn, som kan gøre dig klogere 💕 🔹Link i bio🔹 #chrichridk

chrichridk
😂 Det er lille fredag, ladies! Bare én dag mere til weekend 🙋💗 #yay #onedaytogo #chrichridk #happythursdaynight

lifeby_baarsoe_
BØF SALAT ALA CHRI CHRI | skønne @chrichridk er inspirationen bag aftenens middag. Den står på bøfsalat med parmesan/peberrodsdressing og lækkert brød #chrichridk #bøfsalat #sundmad #sommermad #mandengrillerbøffen

chrichridk
Det er ikke altid, at din fyr er lige så begejstret for pastelfarver og nipsting, som du er! 🙄 Vi har derfor fundet 4 måder frem, hvorpå du kan snige dine feminine fund ind i boligen 🙊🙋💗 🔹 Link i bio 🔹 #girly #interior #howtotrickhim #chrichridk

chrichridk
Vi er vilde med den sarte, babyblå farve til sommer! 💙💙 Vi har fundet 7 items frem til dig, som alle koster under 600kr. Hvilken farve crusher du på til sommer? 💋 🔹 Link i bio 🔹 #shopping #fashion #chrichridk

chrichridk
❤️❤️ Vi ved alle sammen, hvor nemt det er at holde forelskelse ved lige på rejsen, eller når kontoen er på sit højeste og kun fantasien sætter grænser. Men vi har fundet 25 søde og billige idéer, som du kan lave med din kæreste, når økonomien er presset! 💑 🔹 Link i bio 🔹 #todo #love #nomoneyinthebank #chrichridk

chrichridk
Vi starter morgenen ud med det helt store photoshoot 📸 Glæd jer til lækkerier på sitet! 🍸🍸 @cointreau_officiel @perrier #cointreaufizz #cointreudk #cointreu #sponsoreret #chrichridk

chrichridk
Var det noget med en rigtig nem og lækker sommermad på sådan en grå torsdag? 💋🍴 Vi giver dig lidt inspiration til weekenden! 🙋 🔹 Link i bio 🔹 #foodporn #foodlovers #morefoodplease #chrichridk

chrichridk
🍸🍸 Kunne du tænke dig at lære at nyde smagen af snaps og få nye idéer på drinkskortet til weekenden? På redaktionen har vi lært det. 🙋😍 Nu er det din tur 💋 🔹 Link i bio 🔹 #minbasis #aalborgbasis #sponsoreret #chrichridk @aalborgbasis

chrichridk
Sexolog og parterapeut @amandalagoni hjælper dig lige nu med at besvare alle de tanker omkring dit sexliv, som du måske går rundt med i din graviditet! 💗💑👶🏻 🔹 Link i bio 🔹 #sexornot #preggolife #sextalk #babytalk #chrichridk
ChriChri.dk anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik. Denne information deles med tredjepart. Læs mere