Invitationer til brylluppet

Det første glimt gæsterne får af dit bryllup er “save-the-date” invitationen samt bryllupsinvitationen, og allerede her kan du være med til at skabe en stemning for dit bryllup og give dine gæster en lille forsmag på, hvad de kan forvente af dagen.

LÆS OGSÅ: 11 gode råd og tips fra bryllupsarrangøren 

Det er derfor vigtigt at du allerede ved udsendelsen af invitationerne har bestemt dig for, hvilket tema du ønsker dit bryllup skal indeholde – er det et vinterbryllup, et sommerbryllup, et strandbryllup, et havebryllup, et indisk bryllup eller et helt sjette bryllup? Udvalget er stort, og vi har derfor samlet en række invitationer til dig nedenfor, som kan inspirere dig til valget af netop dit tema.

 

Vil du lave bryllupsinvitationen selv?

Så kan du købe materialer og papir i diverse hobby forretninger rundt i landet. En god idé er at mikse farver og materialer. Dette giver din invitation mere dybde og får den til at virke mere personlig og kreativ.

LÆS OGSÅ: Den ultimative checkliste til dit bryllup

 

Vil du lade andre om at lave din bryllupsinvitation?

Så tag et kig online – der findes nemlig et hav af forhandlere, så handler det blot om at finde din favorit invitation. Et godt sted at starte er på Etsy, som er en online platform med forskellige forhandlere – både danske og udenlandske.

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er

De lækreste spinatvafler

Ingredienser1 banan 1 dl frosne ærter 1 stor håndfuld frisk spinat 1 håndfuld frosne broccoli 1-2 dl havregryn afhængig af, hvor faste vaflerne skal være