Lovestories: Sofie Lassen-Kahlke

Facts

Sofie Lassen-Kahlke

Skuespiller

Gift med Hans, som hun har børnene Alfred og Agnes sammen med.

Foråret nærmer sig med hastige skridt, kirkeklokkerne begynder snart at ringe ind, og marts måned står derfor i brylluppets tegn her på ChriChri. Kærlighed er noget af det bedste livet har at bringe, den er smuk, ubetinget og fyldt med glæde – den bør i den grad hyldes. For at hylde kærligheden har vi derfor spurgt en række kendte danskere, hvordan det egentlig gik til da de mødte deres store kærlighed, og det er der kommet en række hjertevarme små anekdoter ud af. Læs med og mærk varmen.

Vi mødtes på Fanø

Hans og jeg har mødt hinanden på Fanø. Begge vores forældre har sommerhus på øen, og vores søskende og store familier kommer også der. Der har altid været ret sjovt at være for alle de unge, da vi var yngre, så vi har været til mange fester sammen, men det var først for 5-6 år siden at vi blev kærester.

Vi fik vores søn Alfred ret hurtigt, og blev gift da han var halvandet år. For godt et år siden fik vi så Agnes vores datter. Så når vi i dag, som altid før, holder sommerferie på Fanø, er det med vores pukkelryggede familier dør om dør. Så hvis vi vil have ro og fred, må vi tage et andet sted hen end Fanø..

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Disse godter er perfekte til Påsken

Denne artikel indeholder ikke betalt reklame, men indeholder produkter som vi har modtaget til gennemgang på redaktionen.  Med påsken lige om hjørnet har vi samlet

Nem og billig påskedessert

Ingredienser2 kugler citronsorbetis (eller en anden is, du elsker) En Fanta Lemon No Sugar eller Fanta Orange No Sugar Et højt glas Et sugerør En skive

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er