[single_post_category_name]

Romantiske Honeymoons

Bryllupsklokkerne ringer og den store dag er planlagt, men hvad med bryllupsrejsen? Hvor tager man hen, hvis man virkelig vil forkæles og nyde sine første dage som ægtefolk? Vi har taget et kig på de mest romantiske hoteller i verden, og giver her vores bud på den mest perfekte og romantiske bryllupsrejse.

[Galleri er udgået]

Komondoo Maldive Island Resort, Maldiverne

I det Indiske Ocean finder du det skønneste hotel på Maldiverne. Hotellet er omkranset af en smuk lagune og af krystalklart vand. Hotellet byder på alt fra unikke oplevelser med dykning eller snorkling til afslapning i deres spaområde, som har et hav af forskellige behandlingerne. Stemningen er rolig og fredfyldt, og der er rig mulighed for blot at nyde hinanden, naturen og den smukke solnedgang.

[Galleri er udgået]

Excellence Riviera Cancun, Puerto Morelos, Mexico

Dette fantastiske mexicanske hotel byder på maser af romantik og afslapning. Hotellets beliggenhed er helt ned til den hvide sandstrand på Riviera Maya kysten, som lægger op til at kunne nyde de smukke omgivelser. På hotellet kan I nyde hinanden i hotellets spa-afdeling, starte dagen med en yoga-time på stranden eller blot gå en lang tur langs den smukke kyst.

[Galleri er udgået]

Kamandalu Resort and Spa, Bali

Blandt Balis smukke bjerge ligger dette unikke og romantiske hotel, hvor I har muligheden for at få jeres egen private pool villa, og nyde hinanden uden nogle former for forstyrrelser andet en naturens lyde og vandets rislen. Hotellet har en speciel ’Honeymoon package’ hvor I blandt andet får en romantisk middag med stearinlys, rosenblade på sengen, parmassage, hjerteformet kage ved ankomsten og meget andet – hvad mere kan man ønske sig på sin kærlighedsferie?

[Galleri er udgået]

Paradise Cove Boutique Hotel, Mauritius

Dette hotel har valgt at lægge deres fokus på ’you and me moments’ – uforglemmelige oplevelser som bliver til uforglemmelige minder. De byder dig på en smuk sejltur, alenetid i spaområdet og romantiske ’candlelight dinners’, som kun kan ende lykkeligt. Herudover er hotellets værelser intet mindre end fantastiske, og har en unik udsigt over både have og strand.

[Galleri er udgået]

La Minerva Capri, Italien

Til jer som gerne vil blive i Europa, så byder Italien på et af de mest romantiske hoteller – nemlig La Minerva, som ligger på den italienske ø Capri. Her er der mulighed for at nyde hinanden i de smukke italienske omgivelser. I kan tage på private bådture, hvor I kan solbade, nyde udsigten og tage en dukkert i det krystalklare vand. På jeres skønne hotelværelse har I muligheden for at nyde en god hydromassage i jeres private boblebad med udsigt til havet. 

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide