[single_post_category_name]

Vores drømme-destinationer

Foråret har ramt os, og bryllupstankerne florerer livligt her på ChriChri. Der er bare intet som sol over land, der kan få drømmene til at løbe løbsk. Og siden hele redaktionen i øjeblikket render rund med romantik på hjernen, giver vi jer her et indblik i de steder, vi allerhelst ville rejse hen med mændene i vores liv.


Caroline // Project Manager

Den mest romantiske destination jeg kunne forestille mig er

Et sted med japanske kirsebærtræer og sne (samtidig).

Fordi

De to ting må være noget af det mest romatiske der findes.

Det ville jeg bruge tiden på

Forhåbentligt dele øjeblikket og nyde det med ham jeg elsker.
Cecilie // Madredaktør

Den mest romantiske destination jeg kunne forestille mig er

Paris. Episk, klassisk, fantastisk. 

Fordi

Byen emmer af romantik i den mest klassiske forstand. Den har frækhed, drengerøvs-feel og scruffy baggårdscharme, blandet med smukke parker, stilede mennesker, brostens-belagte stræder, ikoniske monumenter og en gennemgående åre af selvsikkerhed som by. Og så har den masser af drama, patos og melankoli, som, for mig i hvert fald, hører sig til i den ægte opskrift på romantik. 

Jeg ville bruge tiden på

Det man gør på en romantisk ferie i Paris. Spise og elske. Kaffe, croissanter, Pinot Noir, pate, baguettes, comte, brie de meaux, mousse au chocolat, østers, kylling roti, tarte au lemon, macarons, champagne, figner, pernod med is, steak au frites osv, osv.  Når alle sanser er mættede bliver der måske tid til at ‘strolle’ omkring kanalerne ved Saint Martin, en jazzkoncert på le caveau de Oubliettes, en gåtur på den smukke kirkegård Pere Lachaise, shopping i Marais, fortabe sig i udsigten over Montmarte, nyde byens indbydende madmarkeder, drikke byens bedste isthe i thehuset på 16 Rue Chantal i det 9 arr., køre en tur på en lejet scooter med armene om sin elskede og så videre, og så videre.

 
Emma // Modeassistent

Den mest romantiske destination jeg kunne forestille mig er

Italien!  

Fordi

Jeg elsker de italienske omgivelser, maden, vinen og temperamentet. I mit univers kan det næsten ikke blive mere romantisk, end at dele en flaske vin og en god pastaret på en lokal italiensk restaurant, til lyden af italienere der snakker i krogene.   

Det ville jeg bruge tiden på

Gå på hyggelige lokale markeder, spise alt for meget mad, gå de små lokale byer tynde og tage et smut forbi nogle af Italiens smukke strande.  
Carina // Assisterende Project Manager 

Den mest romantiske destination jeg kunne forestille mig er

Italien og Frankrig. Jeg forestiller mig en roadtrip; bare mig, ham og masser kærlighed.  

Fordi

Jeg er draget af landene, menneskerne, mentaliteten, maden og klimaet – en fascination jeg gerne vil dele med manden i mit liv. Spontanitet og frihed til at gøre hvad jeg vil, er et absolut must når jeg rejser, og det er en roadtrip altså bare helt perfekt til.  

Det ville jeg bruge tiden på

Spise, elske og udforske. Har man brug for andet?
Maria // Art Director

Den mest romantiske destination jeg kunne forestille mig er

Romantik er for mig at opleve ting sammen – at skabe minder. Derfor ville den mest romantiske destination være at rejse jorden rundt. 

Fordi

Jeg vil se det hele og opleve det hele sammen med den mand, som jeg elsker. Jeg vil have en tur som indeholder minder, man aldrig glemmer. Og fordi jeg vil opleve den forskellighed, man kan opnå ved at besøge så mange forskellige lande.

Det ville jeg bruge tiden på

Jeg vil opleve Afrikas vilde dyr, snorkle i Australien, se Thailands hvide sandstrade, besøge den travle hverdag i New York og danse samba i Brasilien.
Cille // Kommunikationspraktikant

Den mest romantiske destination jeg kunne forestille mig er

Toscana, Italien.

Fordi

Jeg tilbragte alle somre jeg kan huske fra min barndom i Toscana, og jeg har et hav af fantastiske minder derfra. De tidlige morgener, hvor det eneste du kan høre, er summen fra cikaderne og dine egne tanker. Den fantastiske mad, som italienerne laver bedre end nogle andre. De smukkeste solnedgange jeg i mit liv har set – og så selvfølgelig din eneste ene ved din side. Dét er romantisk i mine øjne.

Det ville jeg bruge tiden på

Det smukke ved Toscana er, at det på sin vis er øde og distanceret fra omverdenen, og dermed enormt afslappende – og romantisk. Jeg ville gå lange ture, spille tennis og spise massere af italienske delikatesser. Jeg ville vende tilbage til byer som Firenze, Siena, Arezzo og Livorno. Stemningen i disse lokalsamfund er helt unik og der er et hav af restauranter, hvor du kan få en romantisk candlelight dinner for to – så bliver det ikke bedre i min bog.
Sandie // Manager

Den mest romantiske destination jeg kunne forestille mig er

En lille bitte ø med kridhvide strande og azurblåt hav midt ude i Stillehavet. Måske et sted i Fransk Polynesien?

Fordi

Her er der ikke noget der skal nås. Et sådan sted indbyder til afslapning og bare ren nydelse af omgivelserne og den person man er på øen med.

Det ville jeg bruge tiden på

Snorkle, læse bøger, hygge, snakke og forhåbentlig ville ham jeg var der med, være typen som kunne fange fisk med de bare næver, så vi kunne spise frisk fisk på stranden under stjernerne hver aften.

 

 

 

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide