Valentinsdag: 5 gave-idéer til manden der har alt!

Items

High-roping i B&W, 395 kr.

Bliv barberet med stil, 399 kr.

En god bøf for 2, 499 kr.

Co-driver i Lamborghini, fra 575 kr.

Overnatning i den svenske vildmark, 970 kr.

Find alle gavekort her

Valentinsdag nærmer sig med hastige skridt – og til dem af jer som er i forhold og gerne vil forkæle jeres mand lidt – you have come to the right place!

Vi kender vidst allesammen godt dilemmaet omkring at finde gaver til vores kærester (eller bare mænd generelt) på valentinsdag – det lader altså bare til at de ikke er helt lige så materialistiske, eller sætter lige så stor pris på blomster og chokolade, som os nogle gange? Hmm.. 

Derfor har vi fundet frem til nogle gaver, som din mand uden tvivl vil sætte pris på, og som samtidig kan udgøre jeres date på valentinsdag! (win-win) 

Gaverne består af gavekort fra Godream.dk, og de her gavekort er altså ikke bare ligesom de der typiske gavekort, som man aldrig får indløst – nej! Det er gavekort med oplevelser – fede oplevelser, som især din mand vil elske! Vi ville egentlig blot have vist jer ét eksempel, men har simpelthen fundet så mange gode, at vi har sat det op til 5 – enjoy!

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Søde konfekt pindsvin

De her små pindsvin er næsten for søde at sætte tænderne i, meeeeen vi kommer til det alligevel, for det lille konfektstykke er alt for

Sådan plejer du tosomheden

Artiklen indeholder sponsoreret indhold Amanda Lagoni er udover at være parterapeut og sexolog, både mor, kone og veninde. Hun møder de samme udfordringer i parforholdet