How to: Text a guy in 9 ways!

Kærlighedsbuffeten og antallet af singler, der leder efter kærligheden, har aldrig været større. Nye tal fra Danmarks Statistik viser at 1,6 million af danskerne i dag lever som singler. Det svarer til 37 procent af den voksne befolkning, og dette er flere end nogensinde før.

LÆS OGSÅ: Supersingle – sådan finder du DIN kærlighed!

Mænd er fra Mars og kvinder fra Venus – we know! Vi taler ikke samme sprog, vi misforstår og tager så ofte fejl af hinanden. – Men hvordan gør vi så? Hvordan kommer vi i kontakt med hinanden in the right way? 

Det har den britiske “dating-guru” Matthew Hussey svaret på! Ikke nok med at han på humoristisk vis giver vejledning, samt gode råd til hvordan vi får det bedste ud af vores nuværende civilstatus, single som afsat, så er han a bit of a catch himself.

LÆS OGSÅ: 7 tegn på at han er “just not that into you”

Her er datingguruens egne bud på 9 “magsiske smsbeskeder”, der uanset hvilken hensigt du måtte have, vil få din udkårende på dupperne. Sms’erne er ikke alle “kreeret” til den samme situation. Nogle fungerer bedst, hvis I lige har mødt hinanden, mens andre fungerer bedre hvis I har små-datet i et stykke tid. Nogle er sjove, andre spændende og flirtende. Nogle afspejler selvstændighed, og de sidste vækker begær. 

Good luck – og giv den endelig gas med emojicons! ♥

_________

1. “Det er ret heldigt at vi er kollegaer, for vi to kunne godt ende i ballade”

Mænd elsker idéen om at være in “trouble” når det indebærer sjov, spænding, og uforudsigelighed. Beskeden lader ham vide at du er tiltrukket af ham, og hans nysgerrighed skal nok sikre dig et svar!

 2. Når han spørger dig, hvad du laver, svarer du: “Er lige kommet ud fra badet, skal ud senere..”

“Hvad laver du”-beskeder kan i sig selv være rimelig uinspirerende og en smule kedelige, og ofte er svarende ligeså. Med dette svar planter du istedet et lille visuelt frø, uden at være for åbenlys eller over the top! Beskeden er casual, men skal med sikkerhed nok vække hans interesse.

3. “Har lige købt denne, hvad tænker du? (vedhæft billede)

Tag et billede af dig sejl i spejlet i et nyt outfit, ikke noget sexy, blot et cute billede af dit smilende selv. Beskeden er sød og flirtende – og let’s face it, mænd er ret visuelle. Hvis jeres ”forhold” er en smule platonisk, er fordelen her at du giver ham chancen for at flirte og ikke mindst komplimentere dig.

4. “Du burde være her lige nu”

Et rimelig stærkt statement! Men denne besked er genial, fordi den ikke direkte inviterer ham til at joine dig, hvor end du er eller hvad end du laver. Istedet smider du bolden over på hans banehalvdel, samtidig med at du komplimenterer ham og lader ham vide, at hans selskab er ønsket.

5. “Har lige spist den vildeste burger. Seriøs foodgasm!”

 Vi ved det allesammen – mænd elsker mad! Med denne besked viser du at du ikke er alt for selvhøjtidelig, og at du hviler i dig selv. Du virker som typen han kan hænge ud – og slappe af med. Mænd tænder på kvinder der hviler i sig selv og som har humor!

6. “Den her jakke ville være vildt lækker på dig” (vedhæft billede)

 Du er ikke for pushy og be’r ham egentlig ikke om noget. Det er en fin og sød måde, at lade ham vide at du tænker på ham og at du er tiltrukket af ham – hvilket er rimelig vigtigt at han ved, hvis du ikke vil ende i “the friend-zone”.

7. “Når nu du er så dejlig, vil jeg gerne tage det stille og roligt 😉 Men hvis du har lyst til at invitere mig på en date i løbet af ugen, vil jeg glæde mig til at se dit skønne ansigt igen.”

Nogle fyre bliver seksuelle lige hurtigt nok og får en masse gode idéer. Og er du på udkig efter noget seriøst, er det vigtigt at du, med det samme, får pointeret at du ikke er “that type of girl”. Med ovenstående besked afviser du ham ikke blankt – du komplimenterer ham, teaser ham og får sat dit statement.

8. “Jeg ved ikke helt om vi kan være venner mere..”

Dette er en legende måde at fortælle ham, at han på nuværende tidspunkt blot er en ven, og indirekte udfordre ham til “kæmpe” for at blive mere. Denne besked er bedst at sende I de tidlige stadier før I overhovedet har været sammen.

9. “Dig, mig, pizza og netflix i aften – be there!”

Dette er ikke et optimalt scenarie for en første date! Nærmere en besked, du kan sende til én du har datet i et stykke tid og måske allerede har været intim med. 

_________

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Disse godter er perfekte til Påsken

Denne artikel indeholder ikke betalt reklame, men indeholder produkter som vi har modtaget til gennemgang på redaktionen.  Med påsken lige om hjørnet har vi samlet

Nem og billig påskedessert

Ingredienser2 kugler citronsorbetis (eller en anden is, du elsker) En Fanta Lemon No Sugar eller Fanta Orange No Sugar Et højt glas Et sugerør En skive