[single_post_category_name]

Sofia Manning: Sådan hjælper du kærligheden på vej

Jeg elsker kærlighed: Romantisk kærlighed, ny, gammel, genfunden, lige meget hvilken slags, så vil jeg gerne slå et slag for kærligheden. Det er jo februar, og Valentinsdag ligger lige om hjørnet. Og det passer egentlig rigtig godt. En mørk, blæsende, kold måned er en perfekt anledning til at sidde indenfor med den særlige person, som du elsker.

Har du ikke en Valentin, så er det også en god anledning til at finde en – hvis det altså er det, du vil. Og det at forelske sig har faktisk rigtig meget med coaching at gøre, for begge begreber beskæftiger sig i høj grad med mening. Det kan være meningen, vi tillægger hinanden eller situationer eller den lille blomst, jeg så i vejkanten i morges. Som Julie i ”Romeo & Julie siger: ” Hvad ligger der i et navn? Det, vi kalder en rose, ville dufte lige sødt, hvilket navn det end havde”. Alligevel tillægger vi det en mening. Prøv at tænke på personen, du sidst var forelsket i. Er det ikke som om hans/hendes navn lige pludseligt blev lidt pænere?

LÆS OGSÅ: Valentine’s Day: Her er hvad vi skal lytte til!

Når vi taler om, hvilken betydning vi tillægger ting, så taler vi også om, hvilke ting, vi tillægger kærlighed. Er kærlighed for dig, at din elskede henter mælk efter arbejdet, går ned med skraldespanden eller lægger en lille kærlighedserklæring i din taske? Vi har alle ting, som vi forbinder med kærlighed, men det er ikke nødvendigvis det samme, som din partner forbinder med det. Det er derfor vigtigt at fortælle din partner, hvad der giver dig lyserøde sommerfugle i maven. For at du kan kommunikere dette videre til din partner er det vigtigt, at du selv bliver bevidst om det. Prøv at tænke på sidste gang du følte dig elsket eller bare fik det der lille sug i maven. Hvad var situationen, og hvad fik dig til at føle det?

Når du selv bliver bevidst om, hvornår eller hvordan du føler dig særlig elsket, så er det også nemmere at kommunikere det til andre. Prøv at være specifik i din fortælling: ”Skat, jeg elsker bare, når du kigger mig i øjnene som det første, når du kommer ind ad døren.” Du kan være helt sikker på, at han/hun vil gentage successen ved først mulige lejlighed.

LÆS OGSÅ: Sofia Manning: Er du klar til dit livs eventyr?

Samme regel gælder også for dig, som ikke er i et forhold. Sig i stedet til venner og familie, hvad der får dig til at følge dig elsket og lad det være en god øvelse, inden hr. eller frk. Eneste Ene kommer din vej.

Hjælp kærligheden til at finde sin vej til dig, så elsk lidt mere, lev lidt mere og smil lidt mere. Det hele starter hos dig.

KH
Sofia

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide