[single_post_category_name]

Supersingle – sådan finder du DIN kærlighed!

Er du på supersingle på evig kærestejagt? Har du nogensinde overvejet at bruge din tid som single på at rydde op i din bagage, eller nærmere på at genfinde dig selv?

Vi lever i en tid hvor alle gerne vil have en hurtig løsning på deres udfordringer – Tab 5 kg på 5 dage, slip af med din topmave med 3 nemme øvelser – og find den perfekt kæreste, hvis du hver dag i spejlet siger til dig selv, at du er smuk.

“Hvis man virkelig vil rykke noget i sit liv, må man uundgåeligt starte indefra”

Men det tror jeg ikke på! – sorry, men der findes ikke noget quick fix! Hvis man virkelig vil rykke noget i sit liv, må man uundgåeligt starte indefra – Og helt ærligt, det tager tid, det gør (ofte) rimelig nas, og det er ikke altid lige sjovt mens det står på. Til gengæld vil du nå mange flere af dine mål i livet, ikke bare nu og her, men på den lange bane.

LÆS OGSÅ: 6 gode ting ved at være single

Når det kommer til kærlighed. – selv om du måske lige nu er lykkelig single, og udlever præcis det liv du ønsker, kan de færreste af os nok frasige sig tanken om, på et eller andet tidspunkt at have lyst til at finde den rette at dele sit liv med. Problematikken er, at når, vi når dertil hvor MANDEN gerne må dukke op, har vi ofte meget bagage med, fra tidligere forhold. Bagage i form af uhensigtsmæssige mønstre som feks. altid at tiltrække en mand der skal reddes (don´t we all know that one!) Begrænsende overbevisninger og tanker har vi med fra tidligere, såsom ”det kommer aldrig til at ske for mig” – ”jeg er ikke pæn, sjov eller klog nok”. Andre gange bliver vi så desperate, at vi tænker jeg må hellere tage ham, der i det mindste er vild med mig, så skidt med jeg ikke er vildt forelsket i ham – NEJ NEJ NEJ – aldrig lad dig nøjes med!

“Problematikken er, at når, vi når dertil hvor MANDEN gerne må dukke op, har vi ofte meget bagage med, fra tidligere forhold”

Hvad nu hvis det er muligt selv at gøre noget, for at tiltrække den helt rigtige? Guess what, det er det. For det du sender ud, det får du også tilbage, det er en universel lov. Udfordringen er bare, at det du sender ud, sender du ud helt inde fra dit inderste, og ikke fra det pæne perfekte ydre. Hvis du helt tiden inderst inde tænker at du ikke er værd at elske, så vil du også helt ubevidst tiltrække mænd som spejler netop dette. Mænd som behandler dig dårligt, og igen får dig til at tænke, at du ikke er værd at elske. (og ingen grund til at slå dig selv i hovedet, hvis du genkender dette senarie, det er meget almindeligt) sådan fortsætter det så ellers i ring, indtil den dag du selv sætter en kæp i hulet på disse tanker.

LÆS OGSÅ: 5 ting kvinder tror de ønsker sig i en mand

“Udfordringen er bare, at det du sender ud, sender du ud helt inde fra dit inderste, og ikke fra det pæne perfekte ydre”


Det er en længere proces at ændre alle sine uhensigtsmæssige tanker og mønstre, hvilket netop er grunden til RecreateYou´s udviklings forløb for single kvinder, forgår over flere mdr. Dog der er små øvelser du allerede nu kan bruge i din hverdag, som kan hjælpe dig til at se nye muligheder, og på den måde få nye og styrkende tanker om dig selv:

• Beslut dig for, hver gang du tager dig selv i tænke noget dårligt om dig selv, hurtigst mulig at stoppe disse tanker, og erstat dem med nogle positive. Disse negative tanker om os selv er  menneskelige, og derfor vil de altid være der. Det gode er, at  jo mere opmærksom du bliver på at de er der, jo nemmere bliver det for dig at stoppe dem, og tænke nogle der i stedet styrker dig.

• Dans! Bevæg din krop, så kommer du ud af dit headspin og tanker der sidder fast i den samme rille.

• Se din frygt i øjnene. Jo flere gange overvinde noget der får dit hjerte til at banke, jo mere trænet vil du blive i at gå nye og bedre veje i dit liv, i stedet for altid at gå de samme.

• Forvent at være glad. Men vid også at det er svært at mærke glæden i livet, hvis man ikke også mærker sorg og smerte nogen gange.

• Sidst men ikke mindst, mærk efter hvad det er du virkelig ønsker dig af en kæreste (ikke hvad du bliver nød til at nøjes med). Sig det højt, gerne til dine veninder, så de kan hjælpe dig med at sortere dem fra der ikke matcher.

Husk at uanset hvad, skal din kæreste bringe det bedste frem i dig, og omvendt – lad dig aldrig nøjes. 

Recreateyou.dk er et udviklings forløb for single kvinder, der ønsker at genfinde sig selv, inden de finder den rette. 

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide