12 single-typer vi alle kender!

Er du single? Har været det længe? Eller er lige blevet? Hvis ikke, så er vi sikre på at du har nogle veninder, som kører solo og du kan helt sikkert koble nogle af dem til disse typer!

Vi har alle været der og nogle af os er der stadig. Alle har forskellige holdninger og indgangsvinkler til single-tilværelsen, som for nogle er helt fantastisk – og for andre det rene helvede. Læs med, når vi giver dig 12 sjove, men spot on, single-typer, som vi alle kender, og se om du ikke kan genkende dig selv, eller dine veninder, i nogle af dem:

1. Soulmate-søgeren
Hun leder efter Mr. Right, og hun gør alt i sin magt for at finde ham! Får hun nys om en ny dating-app, – side eller – mulighed, så er hun der straks!

2. Føniksen
Hun er lige blevet dumpet og er nu klar til at at rejse sig fra asken, lækrere, med mere overskud og i bedre form end nogensinde før! Hun har blod på tanden – og det er nok mest for at få sin ekskæreste til at fortryde, at han droppede hende. Men tanken om at skulle starte forfra med dating-livet er helt forfærdelig.

3. Den old school
Hun foretrækker at lade sit kærlighedsliv være op til skæbnen, i stedet for at fremtvinge den ved selv at gøre en indsats. Bare tanken om speed-dating, får hende til at krumme tæer!

4. Prinsessen
Hun venter på at prinsen på den hvide hest, kommer og redder hende fra singletilværelsen – men han tager sig godt nok god tid…

5. Snoozeren
Hun ville ønske, at hun kunne trykke på ”snooze”-knappen på hendes biologiske ur, så hun var fri for at føle sig så presset! 

6. The low aimer
Hun er single fordi hun ikke lærer af sine fejl og konstant vælger de helt forkerte fyre. And she knows it..

7. Den eksperimenterende
På bedste Samantha-vis, ønsker hun på ingen måde at blive holdt tilbage. Hun vil ”prøve nye ting” og møde nye mennesker. Hun elsker single-livet og kører YOLO-livsstil!

8. Skeptikeren
Hun er overbevist om, at alle mænd der viser hende interesse, prøver at lokke hende i en ond ond fælde og at det hele er et plot imod hende. Og dette er grunden til at hun er single!

9. Tredje-hjulet
Hun har svært ved at møde nye singler, fordi hun konstant er omringet af par!

10. Den friendzoned
Hun har en tendens til at blive for gode venner med alle de fyre hun er vild med og bliver altid fanget i The Friendzone.

11. Den kræsne
Intet er godt nok til hende og listen over krav, til en potentil partner, er alt for lang og urealistisk. Hun burde egentlig bare date sig selv.

12. Den cool
Hun tager tingene som det kommer og nyder sit eget selskab. Hvis der dukker én op, som indser hvor fantastisk hun er, cool. Hvis ikke, er det også cool.

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er

De lækreste spinatvafler

Ingredienser1 banan 1 dl frosne ærter 1 stor håndfuld frisk spinat 1 håndfuld frosne broccoli 1-2 dl havregryn afhængig af, hvor faste vaflerne skal være