[single_post_category_name]

6 grunde til at du skal hoppe i kanen med en ældre mand

Har du mødt en ældre mand, som du bare ikke kan stå for? Så bare rolig! Der er nemlig et hav af gode ting ved at hoppe i kanen med en ældre mænd, og vi giver dig her 6 af dem. God fornøjelse.

1. Han er selvsikker på alle de rigtige måder

Ældre mænd er bare mere selvsikre. De hviler i sig selv, og har været igennem hele den ”usikre” periode i livet. De prøver ikke at være nogen, som de ikke er, og så ved de hvad de er gode til – yes please!

LÆS OGSÅ: How to: Text a guy in 9 ways!

2. Du føler dig godt tilpas i hans selskab

Hans ro og udstråling får dig til at føle dig godt tilpas. Han formår at skabe en sikkerhed omkring sig, og gør at du føler dig tryg i hans selskab.

3. Erfaring gør en forskel

De yngre mænd har helt sikker modet til at prøve en masse nyt og spændende i soveværelset, men de ældre mænd har erfaringen og ved derfor hvad der virker.

LÆS OGSÅ: 5 ting din kæreste ikke tør bede dig om

4. Romantik er vigtig

Det er da meget sødt, når ens kæreste smider et billede op på Instagram af os sammen, for at vise alle andre den store kærlighed, der er imellem os. Men vi vil altså 10 gange hellere have en mand som faktisk viser kærligheden, når vi er sammen med ham. En mand som er romantisk og tør vise sine følelser til os og kun os.

5. Han gider ikke at ”play games”

Yes! Finally! En mand som ikke gider at lege alle de små julelege, som ikke er på Tinder og som ikke skriver forvirrende sms’er, der skal analyseres.

6. Han kan klare din ærlighed

Yngre mænd har det lidt svært med kritik i soveværelset, hvorimod at ældre mænd har hørt det meste. De sætter pris på din ærlighed, og så lytter de faktisk også til det, som der bliver sagt.


Kilde: Popsugar.com

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide