[single_post_category_name]

7 tegn på at du er god i sengen

Er du god i sengen? Det er et spørgsmål, der umiddelbart kan være svært at svare på, medmindre man er blevet rost til skyerne af tidligere partnere. Der er dog en række ting, der ofte indikerer, om du er en god sexpartner. Derfor får du her 7 tegn på, om du er god i sengen. Om end ikke, kan man altid blive klogere. 

1. Du føler samhørighed med din partner
Selvom sex på mange måder er et dyrisk instinkt, viser al forskning, at jo trykkere og jo mere meningsfuldt dit forhold er for dig, jo bedre bliver den sex, du har med din partner. Det er derfor en stor fordel at finde samhørighed med din partner udover det fysiske niveau. De fleste mennesker oplever at opnå en hel anden form for sex, hvis de lader hinanden komme helt tæt på. 

2. Du er selvsikker
Du har sikkert hørt det mange gange før, men at have god selvtillid udspejler sig ofte i den sexuelle præstation. Selvtillid behøver ikke være noget opkørt eller overdrevet. I ordets forstand ligger der, at du er glad for dig selv og din krop og dermed ikke lader dine tanker trække i alle mulige andre retninger under sex.

3. Du er åben for ændringer i soveværelset
Igennem vores liv sker der en hel del forandringer. Din krop ændres, din situation ændres, og dine partnere skiftes måske ud. Derfor er det vigtigt at lytte til de ændringer, du oplever hos dig selv og din partner. Sex er ikke kun noget, der sker fra underlivet og ned. Det er i høj grad også i hovedet, og det stiller krav til din kreativitet, hvis du vil forny dit sexliv.

4. Du lytter til din partner
God kommunikation er nøgleordet, hvis I vil opleve at give hinanden det bedste- også i sengen. Hvad fungerer for jer, og hvad fungerer ikke? En vigtig del af sex er at være generøs og lyttende til sin partners behov. Ligeledes er en forståelse af, at behov ikke er de samme, og dermed ikke altid kan stemme overens. Derfor skal man netop prøve at få skabt en fælles platfom for begges behov.

5. Du forhaster dig ikke
Lige som med alt andet her livet, skal der kæles for detaljen, hvis man gerne vil have det optimale resultat. Det gælder også under sex, hvor du vil opleve meget større nydelse, hvis du tør lade ting tage sin tid og ikke forhaster dig igennem. Brug tid på at bygge stemningen og vildskaben op, din partner vil elske det. 

6. Du omfavner enhver lejlighed til at have sex
Hvis man ikke føler for det, skal man selvfølgelig ikke tvinge sig selv til at have sex med sin partner. Dog er det værd at huske, at sex avler sexlyst, så det kan være en fordel at have ja-hatten på i en periode. Ligeledes synes de fleste, at der er noget meget frækt over at have spontaniteten med i sexlivet.

7. Du er legende i sengen
Sex er sundt og sjovt, og det er vigtigt at huske på. Sex er udover dyb intimitet mellem to voksende også en form for voksenleg med sanser og lyster. Du skal derfor huske at nyde det til fulde og også gerne vise din partner, at du nyder at bruge netop denne tid med ham/hende. Det vil gøre det sjovere og åbne op for flere “legesyge” eksperimenter. God fornøjelse!

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide