[single_post_category_name]

MythBusters: 7 ting du gør, som ikke imponerer ham

ChriChri redaktionen deler kontorfællesskab med en masse skønne mænd, og indimellem sker det at de overhører vores til tider højtrystende samtaler, og gerne dertil knytter en kommentar.

Forleden var vores frokostsamtale faldet på negle og neglepleje generelt, da en af de kære mænd, ryster på hovedet, smiler og tilføjer ”I ved godt at mænd ikke lægger mærke til jeres negle ik?” Forarget stoppede vi samtalen og kiggede op på ham. What!? Han forsatte og forklarede at hans kæreste brugte oceaner af penge på sine negle hver måned, og at det simpelthen var en af de ting, som han som mand ikke forstod – ”Vi ser det ikke, og det samme gælder i øvrigt jeres undertøj”

Al vores opmærksomhed var pludselig kun rettet mod ham, og så væltede spørgsmålene ellers ud af hønseflokken. Det udartede sig i en underholdende samtale og ret lang frokostpause. Bruger vi egentlig alle disse penge på vores udseende for vores egen selvtilfredsheds skyld, eller er det mon nærmere instinktivt for at sætte et statement over for andre kvinder/ mulige rivaler?

LÆS OGSÅ: 5 ting din kæreste ikke tør bede dig om

Efter at have lagt vældig meget energi i emnet, besluttede vi at dette måtte undersøges nærmere. Hver især gik vi ud og kontaktede de øvrige mænd på kontoret, hankøns-venner, og selvfølgelig kærester.

Her er hvad mændene enstemmigt mente at kvinder bruger ligegyldig energi, tid og penge på:

Negle – om de er kunstige, polerede eller ej. Mænd don’t care

Undertøj – Du skal jo helst ”bare pakkes op”, og mænd holder altså ikke kunstpause midt i forspillet for at undersøge kvaliteten eller tjekke op på mærke og pris.

Smykker – Diamonds are a girl’s best friend  – true that, men heller ikke dette er noget mændene vægter højt.

Hår – Medmindre at frisuren er noget helt vildt eller neonfarvet, er det ikke noget mænd som sådan lægger mærke til.

Tøj-brands – om din veldrejede popo er krybet ned i et par By Malene Birger eller H&M bukser er ligegyldigt. Så længe at tøjet viser dine fortrin, personlige stil og at du ser tilpas ud i det, er det i højere grad det der fanger mændenes opmærksomhed.

Makeup – Jeps I læste rigtig, faktisk synes de fleste mænd at kvinder er smukkest helt nøgen (også i ansigtet). Kvinder må selvfølgelig gerne gøre noget ud af sig selv. Men det mænd i bund og grund tænder mest på, er en afslappet og selvsikker kvinde. Så piger tøv en kende, når det gælder krigsmalingen.

Job – Det betyder selvfølgelig noget om kvinder går op i og brænder for sit job. Om hun er lidenskabelig og har sin egen mening . Men når det så er sagt føler nogle mænd sig decideret afmaskuliniseret af alt for selvstændige kvinder. Rent instinktivt er alle mænd beskytteren og den stærke. Dater mænd kvinder hvor de føler sig intimideret, eller nærmest overflødige vil de ofte føle sig afmægtig og relativt hurtig søge videre.

LÆS OGSÅ: Alle mænd, der forlader deres kvinder, peger på denne ene ting

Vores lille ChriChri ”undersøgelse” har været særdeles lærerig og virkelig sjov. Vi og de kære mænd vi inddrog, gik op i det med ild og sjæl, så tag endelig ved lære at deres gode råd ;).

Something to think about:

Forestillingen om at kvinder skal være i kontrol, rene og gode billeder på alt det smukke her i verden, og den direkte modsætning til alt det maskuline – er hvis du spørger mændene altså noget vrøvl. Så gør du nogle af ovenstående ting for mændene i dit liv, så stop og spar dine penge. I bund og grund er du mest attraktiv, når du hviler i dig selv, smiler og tør grine af dig selv.

xxx

Team ChriChris mænd

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide