[single_post_category_name]

Love is in the air: Sådan nailer du dig en forårsflirt

Vinteren er ovre og foråret er endelig på vej! Vi får mere energi, vores humør påvirkes positivt, vi smider det tunge vintertøj og klæder os lettere på. Foråret og kyssende par får os til at længes efter forelskelsens eufori, og det er ikke blot en myte at forårets lys og varme øger vores chance for at blive ramt af Amors pil.

På diverse dating-apps og sites oplever man også en sammenhæng mellem forårets komme og stigende aktivitet på datingportalerne. I forårsmånederne registrer op til 25 procent flere mennesker sig, i forhold til i sommer- og efterårsmånederne. Dette er også gældende for mobilapplikation Happn, der derfor har samlet fem tips til hvordan man scorer udendørs:

1. Gem dig ikke bag solbrillerne – Godt nok ser de fleste bedre ud med solbriller, men du bør undgå at have dem på hele tiden. Det er et smart træk, hvis du vil have, at din flirt skal kunne genkende dig i Happn. Så af med brillerne en gang imellem, og lad dine potentielle flirts nyde dit smukke ansigt.

2. At ryge eller ikke ryge – Uanset om du ryger eller ej, så kan det være en god ide at investere i en cool lighter. Den kan være god at have ved hånden, hvis nogen omkring dig har brug for ild, og det er en perfekt måde at indlede en samtale på.

LÆS OGSÅ: Eye Candy for the women: her er de 5 hotteste singler i København

3. Hold dig ikke tilbage – Det er ikke o.k. at holde stole på en udendørsservering, men det er helt i orden at slå sig ned ved et stort bord og derefter give pladserne væk til nogle hotte piger eller lækre fyre. Det er også den perfekte lejlighed til at byde på lidt rosévin og se, om disse hotties er med i Happn-strømmen.

4. Positionering er alfa og omega – Hvis du skal være heldig at fange din flirts opmærksomhed, er det en fordel at vælge et centralt sted med gode lysforhold på udendørsserveringen. Det kan også anbefales, at du sætter dig under varmelamperne, da mange samles der.

5. Del varmen med andre – En perfekt måde at vise, at du har en betænksom side, er at tilbyde nogen et ekstra tæppe, eller hvorfor ikke tilbyde nogen at sidde under dit…

 

Tillad dig selv at være glad og forelsket!

 

Good luck herfra! 😉

xxx

Team ChriChri

 

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide