[single_post_category_name]

Sådan tisser du iført brudekjole

Foråret er på vej og det samme er de mange forårs- og sommerbryllupper. På ChriChri elsker vi bryllupsfester, fordi det er én af de få ceremonier, der udelukkende fejre kærligheden mellem to mennesker.
Derfor kan dette måske virke som en mindre detalje på en sådan dag. Men netop denne dag er også en dag, hvor man gerne skulle bruge så lidt tid på det lille hus som muligt. Derfor kan det være en vigtig detalje, at tage højde for, hvis man vil undgå at bruge halve timer spærret inde på et alt for småt toilet iført en alt for stor kjole.
Her får du derfor 5 gode tips til, hvordan man tisser iført en brudekjole. 

1. Omvendt på toilettet

Hvis du er i stand til at løfte op i bunden af ​​din kjole, kan det være du er så heldig at kunne beholde kjolen på mens du tisser. Men i stedet for at sidde på toilettet, ligesom du normalt ville gøre, er du nødt til at sidde i modsatte retning – altså med dit ansigt ind mod væggen eller rettere bagsiden af toilettet. På den måde undgår du at det bagerste af din kjole bliver dyppet i kummen, hvilket er super praktisk, en dag hvor man helst skulle bruge så lidt tid på badeværelset som muligt.

 

2. Tag Baby steps ud af kjolen om nødvendigt

Hvis din kjole er åle stram, og du næsten ikke kan bevæge dig i den, er det bedste scenarie at lyne den af. Selv hvis det tager en tid, er det den bedste måde at undgå nogen form for uheldige væsker på kjolen. Forsøger man at trække bunden op eller at tisse i en kop, kan det ende i noget forfærdeligt rod. Det sidste du ønsker at skulle stå over for, er den udfordring at forsøge at vaske tis af din brudekjole.

 

3. Brudepigernes ekstra par hænder er et MUST!

Lige meget hvilken stil din kjole er, er dine brudepiger din vej til et succesfuldt toiletbesøg. Det kan være akavet at bede en ven eller veninde om at træde til når du skal på det lille hus, men hvis du har dem med som hjælp, til at løfte bagsiden af ​​du kjolen op, vil det gøre hele oplevelsen en del lettere.

 

4. Find Handicap toilet hvis muligt

Jo mere plads du har, jo bedre! Find det største badeværelse du kan til dit toilet besøg. Her er en ekstra brudepige også smart at have på vagt, så hun kan glatte ud, hvis nogen, med virkelig brug for toilettet skulle dukke op.

 

5. Planlæg dine toiletture (bare lidt)

Vær strategisk omkring dine badeværelses besøg, hvis muligt. Det lyder måske mærkeligt at planlægge tider at tisse på, men hvis du på nogen måde kan kontrollere det, kan du undgå at være ved at sprænges under far-datter dansen eller en vigtig tale.

 

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide